Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Emmen
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Emmen? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Emmen? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te laten maken. 

Kenmerkend is de bijzondere stedenbouwkundige opbouw, die ook wel de 'open, groene stad' wordt genoemd. Omdat men landschappelijk waardevolle gebieden wilde behouden, zijn nieuwbouwwijken op relatief grote afstand van de bestaande kern gebouwd. 

De bijnaam van Emmen is Vlinderstad, als indirecte verwijzing naar Wildlands Adventure Zoo Emmen. Een echte trekpleister in Emmen is dan ook de Vlindermarkt. Deze markt is dé braderie en vlooienmarkt in de omgeving. Voor een vrolijke, drukke en kleurrijke foto is dit zeker een aanrader. 

Collage van particuliere soorten fotografie

Wil je meer cultuur op de foto zetten neem dan een bezoekje aan Het Full Colour Festival. Het Colour Festival is sinds de start in 1994 uitgegroeid tot één van de grootste eendaagse multiculturele evenementen van Noord-Nederland. Het festival bestaat uit verschillende podia en diverse straat dansacts. 

Een fotoshoot in de natuur is ook mogelijk in de directe omgeving, met name de Hondsrug is geschikt hiervoor. De Hondsrug is een langgerekte zandrug die van Emmen tot aan Groningen loopt. Dit is ook een van de hoogste gedeelten van Drenthe. 

Wil je de hoogte in? Maak dan een wandeling over het Boomkroonpad. Op dit bijzondere pad in de boswachterij Gieten-Borger loop je letterlijk tussen de toppen van de bomen door. Een mooie plek voor een fotoshoot met een gestrekte groene achtergrond.

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Emmen en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Emmen wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Emmen

Vind de fotograaf in Emmen die bij jou past

Fotograaf Emmen? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1225+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Emmen in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Emmen en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Emmen.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Emmen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door een fotoshoot Emmen te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Veelgestelde vragen over een fotoshoot in Emmen

Wat kost fotografie in Emmen?

De prijs van je fotoshoot in Emmen hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Emmen kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Emmen: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Emmen: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Emmen: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Emmen via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Wie is de beste fotograaf in Emmen?

De beste fotograaf voor jouw fotoshoot in Emmen is de fotograaf waarvan het portfolio jou het meeste aanspreekt en bij wie jij het beste gevoel hebt. Vergelijk alle portfolio's en kijk naar de stijl van de fotograaf. Zorg dat deze precies maakt wat jij mooi vindt!

Hoe vind ik mijn fotograaf in Emmen?

Kies eerst Emmen als locatie en kies daarna je soort fotografie. Happix toont jou alle professionele fotografen in de buurt van Emmen die deze soort fotografie doen. Je kan ze vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken