Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten

Een fotograaf fotograaf in Emmen
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1575+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.4

Vergelijk iedere fotograaf in Emmen

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Emmen? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te laten maken. 

Kenmerkend is de bijzondere stedenbouwkundige opbouw, die ook wel de 'open, groene stad' wordt genoemd. Omdat men landschappelijk waardevolle gebieden wilde behouden, zijn nieuwbouwwijken op relatief grote afstand van de bestaande kern gebouwd. 

De bijnaam van Emmen is Vlinderstad, als indirecte verwijzing naar Wildlands Adventure Zoo Emmen. Een echte trekpleister in Emmen is dan ook de Vlindermarkt. Deze markt is dé braderie en vlooienmarkt in de omgeving. Voor een vrolijke, drukke en kleurrijke foto is dit zeker een aanrader. 

Wil je meer cultuur op de foto zetten neem dan een bezoekje aan Het Full Colour Festival. Het Colour Festival is sinds de start in 1994 uitgegroeid tot één van de grootste eendaagse multiculturele evenementen van Noord-Nederland. Het festival bestaat uit verschillende podia en diverse straat dansacts. 

Een fotoshoot in de natuur is ook mogelijk in de directe omgeving, met name de Hondsrug is geschikt hiervoor. De Hondsrug is een langgerekte zandrug die van Emmen tot aan Groningen loopt. Dit is ook een van de hoogste gedeelten van Drenthe. 

Wil je de hoogte in? Maak dan een wandeling over het Boomkroonpad. Op dit bijzondere pad in de boswachterij Gieten-Borger loop je letterlijk tussen de toppen van de bomen door. Een mooie plek voor een fotoshoot met een gestrekte groene achtergrond.

Alle fotografen in de regio van Emmen weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf uit Emmen en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot in Emmen wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Emmen

Vind de fotograaf in Emmen die bij jou past

Het maakt niet uit of het een zakelijk portret, vriendinnen fotoshoot, familiefoto of portretfoto moet zijn. Met 32 soorten fotografie en 1575+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul Emmen in als locatie en kies een soort fotografie op onze website. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de omgeving Emmen die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. 

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben in Emmen? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto! 

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Fotografen kunnen bijna altijd fotograferen op de plek die jij hebt uitgekozen, spreek dit van tevoren wel goed af met de fotograaf zodat de benodigde middelen aanwezig zijn. Fotograferen in een studio is ook mogelijk, hierbij ben je niet afhankelijk van het weer en kan je de lichten en kleuren afstellen zoals jij wil.

Op zoek naar meer inspiratie?

Een fotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken