Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Scroll voor meer informatie

Alle fotografen in Emmen


Emmen is een plaats in de provincie Drenthe. Emmen vervult een centrumfunctie in de regio Zuidenveld en daarbuiten. Kenmerkend is de bijzondere stedenbouwkundige opbouw, die ook wel de 'open, groene stad' wordt genoemd. Omdat men landschappelijk waardevolle gebieden wilde behouden, zijn nieuwbouwwijken op relatief grote afstand van de bestaande kern gebouwd. De bijnaam van Emmen is Vlinderstad, als indirecte verwijzing naar Wildlands Adventure Zoo Emmen.

Een echte trekpleister in Emmen is de Vlindermarkt. Deze markt is dé braderie en vlooienmarkt in de omgeving. Deze sfeervolle en gezellige zomermarkt vindt acht keer per jaar in het zomerseizoen plaats. Voor een vrolijke, drukke en kleurrijke foto is dit zeker een aanrader. Wil je meer cultuur op de foto zetten neem dan een bezoekje aan Het Full Colour Festival. Het Colour Festival is sinds de start in 1994 uitgegroeid tot één van de grootste eendaagse multiculturele evenementen van Noord-Nederland. Het festival bestaat uit verschillende podia en diverse straatdansacts. 

Een fotoshoot in de natuur is tevens mogelijk in de omgeving, met name de Hondsrug is geschikt hiervoor. De Hondsrug is een langgerekte zandrug die van Emmen tot aan Groningen loopt en is daarmee een van de hoogste gedeeltes van Drenthe. Wil je de hoogte in? Maak dan een wandeling over het Boomkroonpad. Op dit bijzondere pad in de boswachterij Gieten-Borger loop je letterlijk tussen de toppen van de bomen door. Een mooie plek voor een fotoshoot met een gestrekte groene achtergrond.

Fotografen kunnen bijna altijd fotograferen op de plek die jij hebt uitgekozen, spreek dit van tevoren wel goed af met de fotograaf zodat de benodigde middelen aanwezig zijn. Fotograferen in een studio is ook mogelijk, hierbij ben je niet afhankelijk van het weer en kan je de lichten en kleuren afstellen zoals jij wil.

Bekijk de 5 meest gekozen fotografen in Emmen

Fotograaf Roswitha

0 review

Ervaring: 7 jaar Gemiddelde levertijd: 5 dagen

Fotograaf Peter

0 review

Ervaring: 4 jaar Gemiddelde levertijd: 5 dagen

Fotograaf Erik

0 review

Ervaring: 10 jaar Gemiddelde levertijd: 5 dagen

Fotograaf Silvia

6 reviews

Ervaring: 10 jaar Gemiddelde levertijd: 5 dagen

Fotograaf Marta

0 review

Ervaring: 7 jaar Gemiddelde levertijd: 5 dagen

Per stad

1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1450+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

Ipad Portrait
sprout
bnr
pf
nbr
emerce
bn
  • sprout
  • bnr
  • pf
  • nbr
  • emerce
  • bn

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.