Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Ede
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en prijs

  • Vaste prijs vooraf met 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Ede? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Ede? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te maken. Ede is een perfecte combinatie van rust, natuur en een levendig stadsleven. Verleden en toekomst, traditie en vernieuwing leven naast elkaar in deze mooie stad.

Één van de mooie en drukbezochte plekken in Ede is het openluchttheater. Diep weg gescholen in het groen op de Edese Paasberg ligt de onverwachte parel. Het theater is gebouwd in een kuil en heeft veel weg van een antiek amfitheater. 

Collage van particuliere soorten fotografie

De halfronde tribune met stenen banken biedt plaats aan maar liefst 1700 toeschouwers. Het prachtige theater heeft de status van rijksmonument en is ook nog eens het grootste openluchttheater van Nederland. Super om goede foto’s vast te leggen met een historische tint.

Verder is er in en rondom Ede genoeg natuur te vinden. Het Nationale Park De Hoge Veluwe is niet ver uit de buurt. Het park staat niet voor niets bekend als de groenste schatkamer van Nederland! In het park kun je tevens het beroemde Kröller-Müller Museum vinden dat de tweede grootste Van Gogh-collectie ter wereld bezit.

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Ede en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Ede wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Ede

Vind de fotograaf in Ede die bij jou past

Fotograaf Ede? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1275+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Ede in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Ede en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Ede.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Ede weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door een fotoshoot Ede te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Veelgestelde vragen over een fotoshoot in Ede

Wat kost fotografie in Ede?

De prijs van je fotoshoot in Ede hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Ede kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Ede: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Ede: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Ede: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Ede via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Wie is de beste fotograaf in Ede?

De beste fotograaf voor jouw fotoshoot in Ede is de fotograaf waarvan het portfolio jou het meeste aanspreekt en bij wie jij het beste gevoel hebt. Vergelijk alle portfolio's en kijk naar de stijl van de fotograaf. Zorg dat deze precies maakt wat jij mooi vindt!

Hoe vind ik mijn fotograaf in Ede?

Kies eerst Ede als locatie en kies daarna je soort fotografie. Happix toont jou alle professionele fotografen in de buurt van Ede die deze soort fotografie doen. Je kan ze vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1275+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken