Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten

Een fotograaf fotograaf in Ede
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1575+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.4

Vergelijk iedere fotograaf in Ede

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Ede? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te maken. Ede is een perfecte combinatie van rust, natuur en een levendig stadsleven. Verleden en toekomst, traditie en vernieuwing leven naast elkaar in deze mooie stad.

Één van de mooie en drukbezochte plekken in Ede is het openluchttheater. Diep weg gescholen in het groen op de Edese Paasberg ligt de onverwachte parel. Het theater is gebouwd in een kuil en heeft veel weg van een antiek amfitheater. 

De halfronde tribune met stenen banken biedt plaats aan maar liefst 1700 toeschouwers. Het prachtige theater heeft de status van rijksmonument en is ook nog eens het grootste openluchttheater van Nederland. Super om goede foto’s vast te leggen met een historische tint.

Verder is er in en rondom Ede genoeg natuur te vinden. Het Nationale Park De Hoge Veluwe is niet ver uit de buurt. Het park staat niet voor niets bekend als de groenste schatkamer van Nederland! In het park kun je tevens het beroemde Kröller-Müller Museum vinden dat de tweede grootste Van Gogh-collectie ter wereld bezit.

Alle fotografen in de regio van Ede weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf uit Ede en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot in Ede wordt hoe dan ook een blijvende herinnering! 

Meest gekozen fotografen in Ede

Vind de fotograaf in Ede die bij jou past

Het maakt niet uit of het een zakelijk portret, vriendinnen fotoshoot, familiefoto of portretfoto moet zijn. Met 32 soorten fotografie en 1575+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul Ede in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de omgeving Ede die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. 

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben in Ede? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto! 

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past! 

Op zoek naar meer inspiratie?

Een fotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken