Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Echt
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Echt? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een goede fotograaf of fotoshoot in Echt? Op deze plek in Limburg wandel je binnen een uurtje van België naar Duitsland. Echt is namelijk het smalste stukje Nederland. 

Boerderijen, monumentale kerken en kastelen vormen het decor voor interessante wandelingen en fietstochten. Het is een geweldige plek om mooie foto’s te laten maken.

De kern Echt ligt in het noordwesten van de gemeente en grenst aan België en de Nederlandse gemeente Maasbracht. Naast een levendige werk- en winkelplaats is Echt natuurlijk ook een aantrekkelijke woonplaats.

Echt biedt een modern en gezellig winkelcentrum waar je nog gratis kan parkeren. Daarnaast nodigen de vele terrassen en horecagelegenheden uit voor een kop koffie, een lunch of een zomers ijsje op de Plats.

Collage van particuliere soorten fotografie

Het Museum van de Vrouw in Echt is enig in zijn soort. Nergens in Nederland vind je een museum dat in het teken staat van de vrouw en haar leven. Zo dynamisch als dat is, zo vertelt het museum haar verhalen. In opeenvolgende tentoonstellingen wordt het leven van de vrouw belicht en de historie van de gemeente Echt-Susteren in beeld gebracht.

De identiteit blijft daarbij de rode draad: het presenteren van het vrouwen- en familieleven in al zijn facetten. Het Museum van de Vrouw kiest voor actuele thema’s. Het is geen statische verzameling van objecten maar een plek waar verhalen worden verteld en bewaard.

Het Museum heeft een wisselende tentoonstelling op de eerste verdieping en een permanente expositie in de vorm van het Wonderkabinet op de begane grond. In het Wonderkabinet worden bijzondere voorwerpen uit de gemeentegeschiedenis van Echt-Susteren gepresenteerd.

Het Museum van de Vrouw ligt in de gemeente Echt-Susteren, het smalste stukje van Nederland. Het is gevestigd in het oude raadhuis van Echt, een beeldbepalend monumentaal pand in het centrum van het dorp, naast de Sint Landricuskerk.

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Echt en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Echt wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Echt

Vind de fotograaf in Echt die bij jou past

Fotograaf Echt? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1275+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Echt in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Echt en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Echt.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Echt weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot Echt te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Wat kost fotografie in Echt?

De prijs van je fotoshoot in Echt hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Echt kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Echt: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Echt: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Echt: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Echt via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1275+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken