Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Drachten
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Drachten? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een goede fotograaf of fotoshoot in Drachten? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te laten maken.

Drachten is de tweede plaats in Friesland met ruim 45.000 inwoners. Het bezit alle faciliteiten van een stad, maar gezien het nooit stadsrechten heeft verkregen is het officieel een Vlecke. 

Collage van particuliere soorten fotografie

Er zijn verschillende prachtige bezienswaardigheden in Drachten en omgeving. Zo is het vooral een historische plaats. Je kunt daar stoomolieslagerij vinden, het Karmelklooster, Haersmastate en het Drachtser Lyceum. 

Ook voor natuur kun je terecht, zo kun je met een boot de Friese Meren op en is er een grote kinderboerderij aanwezig. Leuk voor of na een kinderfotoshoot! Het is in Drachten in ieder geval goed mogelijk om mooie beelden vast te leggen.

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Drachten en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Drachten wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Drachten

Vind de fotograaf in Drachten die bij jou past

Fotograaf Drachten? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1225+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Drachten in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Drachten en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Drachten.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Drachten weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot Drachten te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Wat kost fotografie in Drachten?

De prijs van je fotoshoot in Drachten hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Drachten kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Drachten: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Drachten: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Drachten: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Drachten via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken