Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Dordrecht
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en prijs

  • Vaste prijs vooraf met 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Dordrecht? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Dordrecht? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te maken.

Dordrecht is voor fotografen een zeer veelzijdige stad. Dit kan gaan om een social media portret, maar zeker ook als het gaat om het maken van een familieportret of bruidsreportage. Je kunt namelijk in Dordrecht qua fotografie alle kanten op.

Collage van particuliere soorten fotografie

Dordrecht heeft een lange historie die je terugziet in het oude centrum, waar de welvarende Dordtenaren vroeger hun herenhuis aan de haven lieten bouwen om hun welvaart te tonen. 

Je kunt dit ook zien in de panden aan de Dordtse Kil of richting Villa Augustus. Zelfs het havencomplex met de diverse scheepsreparatiebedrijven kunnen een geweldige setting zijn voor diverse fotoshoots.

Als je een fotograaf hebt gekozen, vraag deze dan ook wat zijn of haar favoriete plekje is in Dordrecht. Over het algemeen kennen de lokale fotografen de omgeving erg goed en hebben ze ook plekjes die nog wat minder ontdekt zijn. Dat geeft vaak een extra glans aan een toch al mooie shoot! 

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Dordrecht en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Dordrecht wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Dordrecht

Vind de fotograaf in Dordrecht die bij jou past

Fotograaf Dordrecht? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1275+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Dordrecht in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Dordrecht en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Dordrecht.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Dordrecht weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door een fotoshoot Dordrecht te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Veelgestelde vragen over een fotoshoot in Dordrecht

Wat kost fotografie in Dordrecht?

De prijs van je fotoshoot in Dordrecht hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Dordrecht kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Dordrecht: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Dordrecht: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Dordrecht: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Dordrecht via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Wie is de beste fotograaf in Dordrecht?

De beste fotograaf voor jouw fotoshoot in Dordrecht is de fotograaf waarvan het portfolio jou het meeste aanspreekt en bij wie jij het beste gevoel hebt. Vergelijk alle portfolio's en kijk naar de stijl van de fotograaf. Zorg dat deze precies maakt wat jij mooi vindt!

Hoe vind ik mijn fotograaf in Dordrecht?

Kies eerst Dordrecht als locatie en kies daarna je soort fotografie. Happix toont jou alle professionele fotografen in de buurt van Dordrecht die deze soort fotografie doen. Je kan ze vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1275+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken