Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten

Een fotograaf fotograaf in Delft
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1575+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.4

Vergelijk iedere fotograaf in Delft

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Delft? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te laten maken. Delft heeft een historische binnenstad, ontwikkelde zich in de 19e eeuw tot industriestad en is tegenwoordig bekend door de aanwezigheid van de Technische Universiteit en de onderzoeksinstituten TNO en Deltares. 

Binnen de geschiedenis van Nederland is Delft vooral bekend doordat Willem van Oranje er vanaf 1572 heeft gewoond en in 1584 werd vermoord. De Oranjes worden sindsdien traditioneel in Delft bijgezet. De bijnaam van Delft is de Prinsenstad.

Wie aan Delft denkt, denkt aan Delfts blauw. In de Gouden Eeuw kwam men door de VOC in aanraking met porselein uit China. Er zijn verschillende plekken in de stad waar dit terug te vinden is. Zo staan er op het St. Agathaplein nabij het Prinsenhof drie met porseleinen omhulde lantaarnpalen. 

Ook is er een Delfts blauwe bank te vinden in de tuin van het Prinsenhof. Een kunstwerk van Marianne Burgers en Chris Dagradi. Marianne Burgers raakte voor deze bank geïnspireerd in Park Güell in Barcelona. Super om leuke foto’s vast te leggen.

De bank heeft een Delfts tintje dankzij de Delfts blauwe scherven waarmee het is bekleed. De bank blijkt daar goed te werken, er worden veel bruidsfoto’s gemaakt. Bovendien is de locatie toepasselijk: het Delfts blauw is te verbinden aan Museum Het Prinsenhof.

Een andere bezienswaardigheid en een mooie locatie voor een fotoshoot is de Dom van Delft. Deze staat midden in de stad en is bijzonder omdat hij lichtelijk scheef staat. Verder oogt Delft als één groot terras, een en al gezelligheid!

Alle fotografen in de regio van Delft weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf uit Delft en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot in Delft wordt hoe dan ook een waardevolle herinnering! 

Meest gekozen fotografen in Delft

Vind de fotograaf in Delft die bij jou past

Het maakt niet uit of het een zakelijk portret, vriendinnen fotoshoot, familiefoto of portretfoto moet zijn. Met 32 soorten fotografie en 1575+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul Delft in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de omgeving Delft die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. 

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben in Delft? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto! 

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past! 

Op zoek naar meer inspiratie?

Een fotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken