Een fotograaf in Delft boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotograaf in Delft boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Alle fotografen in Delft


Industriële fotoshoot

In Delft

Al voor €460

Fotograaf Karym

Bruids fotoshoot

In Delft

Al voor €500

Fotograaf Andrew

Social media fotoshoot

In Delft

Al voor €242

Fotograaf Rob

Landschaps fotoshoot

In Delft

Al voor €182

Fotograaf Adriaan

Boudoir fotoshoot

In Hilversum

Al voor €125

Fotograaf Hugo

4 reviews

Portret fotoshoot

In Den-haag

Al voor €90

Fotograaf Michiel

Delft is een stad en gemeente in Zuid-Holland in Nederland, gelegen aan de Schie, tussen Den Haag en Rotterdam. Delft heeft een historische binnenstad, ontwikkelde zich in de 19e eeuw tot industriestad en is tegenwoordig bekend door de aanwezigheid van de Technische Universiteit en de onderzoeksinstituten TNO en Deltares. Binnen de geschiedenis van Nederland is Delft vooral bekend doordat Willem van Oranje er vanaf 1572 heeft gewoond en in 1584 werd vermoord. De Oranjes worden sindsdien traditioneel in Delft bijgezet. De bijnaam van Delft is de Prinsenstad.

Wie aan Delft denkt, denkt aan Delfts blauw. In de Gouden Eeuw kwam men door de VOC in aanraking met porselein uit China. Er zijn verschillende plekken in de stad waar dit terug te vinden is. Zo staan er op het St. Agathaplein nabij het Prinsenhof drie met porseleinen omhulde lantaarnpalen. Ook is er een Delfts blauwe bank te vinden in de tuin van het Prinsenhof. Een kunstwerk van Marianne Burgers en Chris Dagradi. Marianne Burgers raakte voor deze bank geïnspireerd in Park Güell in Barcelona. De bank heeft een Delfts tintje dankzij de Delfts blauwe scherven waarmee het is bekleed. De bank blijkt daar goed te werken, er worden veel bruidsfoto’s gemaakt. Bovendien is de locatie toepasselijk: het Delfts blauw is te verbinden aan Museum Het Prinsenhof.

Een andere bezienswaardigheid en een mooie locatie voor een fotoshoot is de Dom van Delft. Deze staat midden in de stad en is bijzonder omdat hij lichtelijk scheef staat. Verder oogt Delft als één groot terras, een en al gezelligheid!


Meest gekozen fotoshoots


Op zoek naar inspiratie?


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1850+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

Ipad Portrait

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.