Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Delft
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Delft? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Delft? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te laten maken. Delft heeft een historische binnenstad, ontwikkelde zich in de 19e eeuw tot industriestad en is tegenwoordig bekend door de aanwezigheid van de Technische Universiteit en de onderzoeksinstituten TNO en Deltares. 

Binnen de geschiedenis van Nederland is Delft vooral bekend doordat Willem van Oranje er vanaf 1572 heeft gewoond en in 1584 werd vermoord. De Oranjes worden sindsdien traditioneel in Delft bijgezet. De bijnaam van Delft is de Prinsenstad.

Wie aan Delft denkt, denkt aan Delfts blauw. In de Gouden Eeuw kwam men door de VOC in aanraking met porselein uit China. Er zijn verschillende plekken in de stad waar dit terug te vinden is. Zo staan er op het St. Agathaplein nabij het Prinsenhof drie met porseleinen omhulde lantaarnpalen. 

Collage van particuliere soorten fotografie

Ook is er een Delfts blauwe bank te vinden in de tuin van het Prinsenhof. Een kunstwerk van Marianne Burgers en Chris Dagradi. Marianne Burgers raakte voor deze bank geïnspireerd in Park Güell in Barcelona. Super om leuke foto’s vast te leggen.

De bank heeft een Delfts tintje dankzij de Delfts blauwe scherven waarmee het is bekleed. De bank blijkt daar goed te werken, er worden veel bruidsfoto’s gemaakt. Bovendien is de locatie toepasselijk: het Delfts blauw is te verbinden aan Museum Het Prinsenhof.

Een andere bezienswaardigheid en een mooie locatie voor een fotoshoot is de Dom van Delft. Deze staat midden in de stad en is bijzonder omdat hij lichtelijk scheef staat. Verder oogt Delft als één groot terras, een en al gezelligheid!

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Delft en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Delft wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Delft

Vind de fotograaf in Delft die bij jou past

Fotograaf Delft? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1225+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Delft in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Delft en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Delft.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Delft weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door een fotoshoot Delft te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Veelgestelde vragen over een fotoshoot in Delft

Wat kost fotografie in Delft?

De prijs van je fotoshoot in Delft hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Delft kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Delft: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Delft: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Delft: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Delft via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Wie is de beste fotograaf in Delft?

De beste fotograaf voor jouw fotoshoot in Delft is de fotograaf waarvan het portfolio jou het meeste aanspreekt en bij wie jij het beste gevoel hebt. Vergelijk alle portfolio's en kijk naar de stijl van de fotograaf. Zorg dat deze precies maakt wat jij mooi vindt!

Hoe vind ik mijn fotograaf in Delft?

Kies eerst Delft als locatie en kies daarna je soort fotografie. Happix toont jou alle professionele fotografen in de buurt van Delft die deze soort fotografie doen. Je kan ze vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken