Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Boek je fotograaf fotograaf in Capelle aan Den IJssel
vertrouwd online!

  • Grootste aanbod professionele fotografen

  • Bekijk portfolio's en zie direct beschikbaarheid

  • Duidelijke afspraken met vaste prijs vooraf

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Capelle aan den IJssel? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Capelle aan den IJssel? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te maken. Leuk weetje, in de periode 885 - 896 wordt de nederzetting Thorhem genoemd, woonplaats van dondergod Thor. Dit werd zo door de Vikingen genoemd die daar deze god vereerden. 

Dit dorp heeft een aantal prachtige locaties die zeer geschikt zijn voor jouw fotoshoot! Zo heb je de sobere Maartenskerk, het prachtige Huis Capelle aan den IJssel (helemaal niet sober!), het Hollandse Maarten Maartenshuis en de Capelle aan Den IJsselse Kaap met uitzichttoren. 

Naast het centrum, kun je ook terecht in de Utrechtse Heuvelrug voor prachtige natuur en het Capelle aan Den IJsselse Gat, een natuur- en recreatiegebied. 

Alle fotografen in de regio van Capelle aan Den IJssel weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf uit Capelle aan Den IJssel en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot in Capelle aan Den IJssel wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Capelle aan Den IJssel

Vind de fotograaf in Capelle aan den IJssel die bij jou past

Het maakt niet uit of het een zakelijk portret, vriendinnen fotoshoot, familiefoto of portretfoto moet zijn. Met 32 soorten fotografie en 1575+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul Capelle aan Den IJssel in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de omgeving Capelle aan Den IJssel die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben in Capelle aan Den IJssel? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto!

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Wat kost een fotograaf in Capelle aan den IJssel?

De kosten voor een professionele fotograaf in Capelle aan den IJssel kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. De prijs van je fotoshoot hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt.

Voor particuliere fotografie zijn de kosten gemiddeld €125,- tot €325,-. Bij reportages ligt dit iets anders, daarvan zijn de kosten gemiddeld €450,- en €950,-. Voor zakelijke fotografie liggen de kosten gemiddeld tussen de €375,- en €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken