Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten

Een fotograaf fotograaf in Bergen op Zoom
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1575+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.4

Vergelijk iedere fotograaf in Bergen op Zoom

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Bergen op Zoom? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te maken. Bergen op Zoom is één van de grootste plaatsen in West-Brabant en kan worden gezien als een ware vestingstad. Dat zie je terug in het centrum! 

De stad heeft de beste middelgrote binnenstad van heel het land, dat is geheel terecht. De smalle straatjes in combinatie met het mooie pleinen en parken geven Bergen op Zoom een uniek karakter. In de stad zijn een aantal parels van fotolocaties te vinden. 

Allereerst is het stadspaleis "Het Markiezenhof" de perfecte locatie voor trouwfotografie. Niet voor niets worden er veel bruiloften in dit paleis gehouden. Daarbij geeft de Grote Markt, waar de statige kerk "De Peperbus" over uitkijkt prachtige plaatjes. Geschikt voor bijna iedere vorm van fotografie!

Het Ravelijn, een vestingwerk vlakbij de binnenstad, is een garantie voor een prachtige shoot. Tot slot zijn er de overblijfselen van de stadsomwalling zoals de Lievevrouwenpoort en de Gevangenenpoort, waardoor je je in de Middeleeuwen waant. Super om goede foto’s vast te leggen met een historische tint.

Alle fotografen in de regio van Bergen op Zoom weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf uit Bergen op Zoom en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot in Bergen op Zoom wordt hoe dan ook een blijvende herinnering! 

Meest gekozen fotografen in Bergen op Zoom

Vind de fotograaf in Bergen op Zoom die bij jou past

Het maakt niet uit of het een zakelijk portret, vriendinnen fotoshoot, familiefoto of portretfoto moet zijn. Met 32 soorten fotografie en 1575+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul Bergen op Zoom in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de omgeving Bergen op Zoom die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. 

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben in Bergen op Zoom? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto! 

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past! 

Op zoek naar meer inspiratie?

Een fotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken