Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Bergen op Zoom
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Bergen op Zoom? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Bergen op Zoom? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te maken. Bergen op Zoom is één van de grootste plaatsen in West-Brabant en kan worden gezien als een ware vestingstad. Dat zie je terug in het centrum! 

De stad heeft de beste middelgrote binnenstad van heel het land, dat is geheel terecht. De smalle straatjes in combinatie met het mooie pleinen en parken geven Bergen op Zoom een uniek karakter. In de stad zijn een aantal parels van fotolocaties te vinden. 

Collage van particuliere soorten fotografie

Allereerst is het stadspaleis "Het Markiezenhof" de perfecte locatie voor trouwfotografie. Niet voor niets worden er veel bruiloften in dit paleis gehouden. Daarbij geeft de Grote Markt, waar de statige kerk "De Peperbus" over uitkijkt prachtige plaatjes. Geschikt voor bijna iedere vorm van fotografie!

Het Ravelijn, een vestingwerk vlakbij de binnenstad, is een garantie voor een prachtige shoot. Tot slot zijn er de overblijfselen van de stadsomwalling zoals de Lievevrouwenpoort en de Gevangenenpoort, waardoor je je in de Middeleeuwen waant. Super om goede foto’s vast te leggen met een historische tint.

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Bergen op Zoom en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Bergen op Zoom wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Bergen op Zoom

Vind de fotograaf in Bergen op Zoom die bij jou past

Fotograaf Bergen op Zoom? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1275+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Bergen op Zoom in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Bergen op Zoom en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Bergen op Zoom.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Bergen op Zoom weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door een fotoshoot Bergen op Zoom te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Veelgestelde vragen over een fotoshoot in Bergen op Zoom

Wat kost fotografie in Bergen op Zoom?

De prijs van je fotoshoot in Bergen op Zoom hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Bergen op Zoom kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Bergen op Zoom: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Bergen op Zoom: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Bergen op Zoom: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Bergen op Zoom via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Wie is de beste fotograaf in Bergen op Zoom?

De beste fotograaf voor jouw fotoshoot in Bergen op Zoom is de fotograaf waarvan het portfolio jou het meeste aanspreekt en bij wie jij het beste gevoel hebt. Vergelijk alle portfolio's en kijk naar de stijl van de fotograaf. Zorg dat deze precies maakt wat jij mooi vindt!

Hoe vind ik mijn fotograaf in Bergen op Zoom?

Kies eerst Bergen op Zoom als locatie en kies daarna je soort fotografie. Happix toont jou alle professionele fotografen in de buurt van Bergen op Zoom die deze soort fotografie doen. Je kan ze vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1275+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken