Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Assen
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en prijs

  • Vaste prijs vooraf met 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Assen? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Assen? Het is een geweldige plek om mooie foto’s vast te leggen. Assen kenmerkt zich door de historische gebouwen. De stad is statig en oud, maar er zijn genoeg moderne winkelcentra met de gezellige drukte die daarbij hoort!

Lang geleden is Assen uitgegroeid tot een bestuurscentrum. Hierdoor is de stad volgebouwd met prachtige panden. De nalatenschap is te vinden aan de signels, de Vaart en aan de Markt. Je kunt je hart op als je houdt van historie en statige achtergronden wenst in je fotoshoot.

Collage van particuliere soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Assen en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Assen wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Assen

Vind de fotograaf in Assen die bij jou past

Fotograaf Assen? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1275+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Assen in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Assen en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Assen.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Assen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot Assen te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Wat kost fotografie in Assen?

De prijs van je fotoshoot in Assen hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Assen kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Assen: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Assen: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Assen: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Assen via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1275+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken