Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Sam

Fotograaf Sam Greveling

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Sam doet

Fotoshoot gezin

Over Sam

Wat mij drijft in de wereld van de fotografie is de kracht van beelden om emoties, verhalen en herinneringen vast te leggen. Als fotograaf ben ik gefascineerd door de manier waarop een enkel beeld in staat is om diepe gevoelens en momenten vast te houden die anders verloren zouden gaan in de tijd. Het is voor mij een manier om de wereld om me heen te begrijpen en te communiceren, om in contact te staan met de menselijke ervaring op een diep niveau. Elke keer als ik door de lens kijk, word ik geïnspireerd door de schoonheid van het moment, de subtiele expressies van mensen en de verhalen die verborgen liggen achter hun ogen. Het idee dat ik in staat ben om die momenten vast te leggen en te delen met anderen, en dat deze beelden een blijvende impact kunnen hebben op mensen, is mijn grootste drijfveer. Het vastleggen van momenten: Fotografen hebben het privilege om belangrijke momenten in het leven van mensen vast te leggen, of het nu gaat om bruiloften, familieportretten, of andere bijzondere gelegenheden. Het weten dat je bijdraagt aan het bewaren van kostbare herinneringen voor anderen kan enorm bevredigend zijn. Voortdurend te leren: Fotografie is een voortdurende leerervaring. Technieken en technologieën veranderen voortdurend, waardoor fotografen worden uitgedaagd om te blijven leren en groeien.

6 jaar ervaring

Fotostudio in Zwolle

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Sam

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Sam

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Sam gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.