Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Irina

Fotograaf Irina Hoek

0 reviews
Direct te boeken op Happix

Irina doet

Fotoshoot gezin

Over Irina

Als fotograaf word ik gedreven door de schoonheid van de wereld om me heen. Elke dag is een nieuwe kans om iets magisch vast te leggen, een moment in de tijd te bevriezen dat anders verloren zou gaan. Ik streef ernaar om verhalen te vertellen met mijn foto's, om emoties op te roepen en mensen aan het denken te zetten. Of het nu gaat om een alledaags tafereel of een onverwachts moment, ik wil dat mijn foto's een connectie maken met de kijker en ze iets laten voelen. Als fotograaf is er niets bevredigender dan de positieve reacties van mijn klanten te zien op de foto's die ik heb gemaakt. Het is een gevoel van pure geluk en voldoening dat alle uren harde werken en toewijding waard is. Het nemen van foto’s fascineerde mij al jaren geleden en ik heb dan ook bijna altijd mijn camera bij me. Als kind hield ik ervan om door oude fotoalbums te bladeren en naar de herkomst/geschiedenis ervan te vragen dit om achter het gevoel proberen te komen dat de afgebeelde mensen hadden op het moment dat de foto genomen werd.   Later, met mijn eerste verdiende geld, kocht ik mijn eerste camera en zette mijn eerste stappen in het fotografie wereldje. Ik ben altijd op zoek naar iets dat mijn hart sneller doet kloppen wanneer ik door de camera lens kijk en ben tot de volgende conclusie gekomen: het zijn  vooral de momenten van liefde, warmte en plezier!Wat ik graag zou willen is dat jullie ook professionele foto’s van jullie gezin/kinderen hebben die ieder moment een glimlach en/of een warm gevoel teweeg bij jullie zullen brengen en met plezier zou ik deze foto’s voor jullie kunnen maken.

3 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Irina

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Irina

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Irina gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.