Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Walter

Fotograaf Walter Frisart

1 review

Walter doet

Architectuur fotograaf

Over Walter

Ik heb een groot aantal jaren de architectuur en het bouwen gediend. Tijdens die jaren heb ik mijn oog op vormgeving en het maken van een gebouw ontwikkeld. Samen met de technische beheersing van de camera leg ik nu op een natuurlijke manier projecten vast voor architecten, bouwers, ontwikkelaars, leveranciers en producenten. Die vrijheid die ik nu gekregen heb om voor de wereld waar ik groot in geworden ben, de beelden te maken die op dat moment gewenst zijn is mijn grootste drijfveer. Ik word gelukkig van elke kwinkslag die ik ervaar of te weeg breng. Even op het verkeerde been zetten of gezet worden. Die kinderlijke onbevangenheid probeer ik nooit te verliezen. Fotografie heeft nog altijd iets magisch. Door te spelen met de techniek, de elementen van licht, schaduw, standpunt, uitsnede creeer je een nieuwe werkelijkheid die meer is dan een plaatje. Het vertelt een verhaal. Het verhaal van het gebouw of object. En dan ben ik helemaal te vreden als ik terugkrijg dat ik met de beelden het verhaal heb gepakt!

5 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Walter heeft 1 review

Boek je fotoshoot bij Walter

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Walter

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Walter gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.