Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Profielfoto van Captured

Fotograaf Captured by Tim

0 reviews

Over Captured

Een foto vertelt meer dan 1000 woorden To tell your story, mensen raken met uw verhaal is mijn grote drijfveer. Een pakkend beeld wat raakt en aanspreekt, dat is mijn missie. Een wijsheid die op social media geld, maar zeker ook bij u aan de muur. Kwalitatief hoogwaardig beeldmateriaal aanbieden is waar ik voor sta. In gesprek de aansluiting vinden met u als klant en de drijfveer van u als klant omzetten in een verhaal dat vind ik gaaf. Of dat nu met fotografie, film of dronebeelden zijn, alles kan. Met mijn camera leg ik emoties vast, die met het blote oog niet te zien zijn. In een wereld waar veel informatie te vinden is, wil ik de wereld stil zetten. Geboren in de sport fotografie waarin veel emoties tussen beweging in te zien zijn, neem ik die vaardigheid mee in bedrijfsfotografie en portretten.

2 jaar ervaring

Fotostudio in Zwolle

Captured doet

Portretfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Captured

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Captured

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Captured

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Captured gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Captured horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.