Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Kees

Fotograaf Kees Kunkeler

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Kees doet

Feest foto

Over Kees

Net als muziek brengen foto's emoties naar boven. De mooie plaatjes raken je, brengen je terug naar de momenten waar je extra genoot van het leven. Als fotograaf vind ik het prachtig mee te helpen om herinneringen tastbaarder te maken. Ik ben het gelukkigst op momenten dat ik mijn camera bij me heb, er weinig zorgen zijn, en iedereen om me heen vrolijk is. Ook de lach op iemands gezicht wanneer hij of zij blij is met een net geschoten foto doet me ontzettend goed. Van kleins af aan heb ik fietswedstrijden gereden. Ik vind het prachtig om in een wedstrijd alles uit te kast te halen en compleet stuk over de finish te rijden. Het mooie aan wielrennen op televisie is dat je vaak de rauwe emotie op de gezichten van de renners ziet. Een goeie evenementenfoto heeft diezelfde eigenschap. Als fotograaf vind ik het geweldig die momenten van echte blijdschap vast te leggen.

2 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Kees

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Kees

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Kees gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.