Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Patricia

Fotograaf Patricia Munster

0 reviews

Patricia doet

Modefotografie

Over Patricia

Mijn grote voorbeelden zijn Richard Avedon, Irving Penn en Patrick Demarchelier. Met mijn fotowerk wil ik deze bekende modefotografen evenaren. Ik vind het heerlijk om met modellen en kleding bezig te zijn. Het is iedere keer weer een uitdaging om zowel het model als de kleding goed in beeld te krijgen. Mooie, sprekende beelden creëren! Er op uit trekken om mooie lokaties te vinden, nieuwe dingen leren, steeds mezelf uitdagen om nog beter te worden. Met mijn fotografie heb ik al bekende modeontwerpers, modellen en artiesten mogen fotograferen. De humor van Jean Paul Gaultier, de interesse van Diana van Furstenberg in mijn achtergrond en de vriendelijkheid en complimenten van Pierre Cardin zijn mooie herinneringen. Door mijn fotografie ben ik op plaatsen geweest waar ik anders misschien niet zou zijn geweest. Ik vind het heerlijk om te reizen en mensen van allerlei culturen te ontmoeten, het werk van bekende fotografen en modeontwerpers bekijken, musea bezoeken, verslagen maken voor mijn blog Fashion & Art en ook foto's maken van mijn allerliefste poezen!

13 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Patricia

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Patricia

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Patricia gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.