Loading...
Patricia

Fotograaf Patricia Munster

Over Patricia


Mijn grote voorbeelden zijn Richard Avedon, Irving Penn en Patrick Demarchelier. Met mijn fotowerk wil ik deze bekende modefotografen evenaren. Ik vind het heerlijk om met modellen en kleding bezig te zijn. Het is iedere keer weer een uitdaging om zowel het model als de kleding goed in beeld te krijgen.    

Mooie, sprekende beelden creëren! Er op uit trekken om mooie lokaties te vinden, nieuwe dingen leren, steeds mezelf uitdagen om nog beter te worden.  

Met mijn fotografie heb ik al bekende modeontwerpers, modellen en artiesten mogen fotograferen. De humor van Jean Paul Gaultier, de interesse van Diana van Furstenberg in mijn achtergrond en de vriendelijkheid en complimenten van Pierre Cardin zijn mooie herinneringen. Door mijn fotografie ben ik op plaatsen geweest waar ik anders misschien niet zou zijn geweest. Ik vind het heerlijk om te reizen en mensen van allerlei culturen te ontmoeten, het werk van bekende fotografen en modeontwerpers bekijken, musea bezoeken, verslagen maken voor mijn blog Fashion & Art en ook foto's maken van mijn allerliefste poezen! 

Patricia heeft 12 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag | Heeft een fotostudio in Zoetermeer

Foto's


Patricia doet


Modefotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.