Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Cassander

Fotograaf Cassander Eeftinck Schattenkerk

2 reviews
Direct te boeken op Happix

Cassander doet

Architectuur fotograaf

Over Cassander

Ik wil beelden maken die mijzelf verrassen. Mijn idee van een creatief beroep is de continue verwondering: wat zal ik over een paar jaar maken? Het maakt mij gelukkig om tijdelijk in een andere wereld te stappen. Dat kan via fotografie, film, literatuur of via reizen. Het kan een natuurlijke of mensenwereld zijn, zolang mij die verbaast. Vaak kan juist een plek die op het eerste gezicht niet mooi of gezellig is, mij toch inspireren: zodra ik er beter naar kijk of er meer van weet. Met foto's kan ik een realiteit suggereren. Als fotograaf kun je als een regisseur bezig zijn, die alle touwtjes in handen heeft. Ondanks dat we zo gewend zijn aan de overvloed van media, kan een fotograaf mensen nog steeds verwonderen of op het verkeerde been zetten. In mijn studio maak ik vooral persoonlijk, vrij werk. Ik laat me vooral inspireren door natuur en wetenschap. Op reis verzamel ik landschapsbeelden. Daarnaast houd ik erg van talen: Frans, Spaans, Portugees (leren).

14 jaar ervaring

Levert gemiddeld binnen 2 dagen

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Cassander heeft 2 reviews

Boek je fotoshoot bij Cassander

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Cassander

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Cassander gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.