Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Dayenne

Fotograaf Dayenne van Peperstraten

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Dayenne doet

Food fotograaf

Over Dayenne

Fotografie is ooit ontstaan als een creatieve hobby. Die hobby is uitgegroeid tot mijn passie, en ik ben erg dankbaar dat ik elke dag weer met mijn passie bezig kan zijn! Het perfecte plaatje vast leggen, dat is mijn drijfveer. Het gelukkigst ben ik wanneer ik aan het reizen ben, met mijn camera en mijn drone bij me. Er zijn zoveel mooie plekken op de wereld en ik wil graag anderen inspireren door deze plekken intact te houden, zodat we er nog veel langer van kunnen genieten. Tijdens het fotografen heb ik gemerkt dat ik het heel bijzonder vind om anderen te inspireren met reisfoto's, en door anderen geïnspireerd te worden. Daar ontstaan de leukste en enthousiaste gesprekken uit. Fotografie is ooit begonnen als een hobby, vooral tijdens vakantie, en ik vind het zo leuk om van mijn hobby mijn werk te maken. Naast reisfotografie vind ik ook erg leuk om mensen te fotografen, herinneringen vast te leggen, en om mooie bedrijven te fotografen. Naast fotografen vind ik grafisch vormgeven ook erg leuk, en dat doe ik het liefst samen met mooie foto's.

4 jaar ervaring

Fotostudio in Woerden

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Dayenne

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Dayenne

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Dayenne gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.