Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Ilse

Fotograaf Ilse de Vries

0 reviews

Over Ilse

Om elke keer in een andere situatie, een nieuwe omgeving, creatief en professioneel beeld te maken. Ik neem de tijd voor de mensen en stel ze op hun gemak, zodat we er samen veel plezier aan beleven, met mooie, pure foto's als resultaat. zon, tevreden klanten, chocola, muziek, verrast worden, winkelen, een mooi interieur..... en vast nog veel meer Ik ben afgestudeerd aan de kunstacademie St. Joost te Breda als fotograaf. Voordat ik hier aan begon ben ik afgestudeerd als grafisch ontwerper en wilde zelf professionele beelden kunnen maken. Ik ben nu ruim 11 jaar zelfstandig fotograaf en gespecialiseerd in bedrijfsreportages en zakelijke portretten. Ook wordt ik erg enthousiast van reclamefotografie, om met een team een concept uit te werken.

15 jaar ervaring

Ilse doet

Profielfoto

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Ilse

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Ilse

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Ilse

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Ilse gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Ilse horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.