Peter uit Wijchen

Peter uit Wijchen

Wat is mijn drijfveer?

Ik wil graag mijn ervaring en kennis aanwenden om samen met jullie iets moois te maken

  • Je gaat trouwen en je wilt een mooie betaalbare reportage
  • Je wilt een mooie portretopname
  • Je hebt een bijzondere dag en wilt daar een mooie reportage van


Wat maakt mij gelukkig?

Als we een mooie shoot gedaan hebben waarbij een band ontstaat tussen mij en degenen die ik fotografeer . Ik wordt nog gelukkiger als ik daarna de foto's zie en ze bewerk dan denk ik vaak dat hebben we toch maar weer mooi gedaan . En helemaal blij ben ik natuurlijk als mijn klanten tevreden zijn en dit voortzeggen.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

De liefde voor fotografie heb ik van mijn vader meegekregen en zodoende ben ik al vanaf mijn 16de aan het fotograferen . 

Ik ben begonnen met een zwart wit doka en heb me later omgeschoold in de digitale fotografie zodat de doka is vervangen door de pc.  Mijn oorspronkelijke hobby was natuurfotograaf , veel opnames heb ik gemaakt tijdens mijn tweede hobby het wandelen . Zo heb ik in Nederland het Pieterpad gelopen en in Spanje diverse camino's veel foto's hiervan zijn te zien op mijn Magix album website. Mijn opleiding tot vakfotograaf heb ik gedaan aan de fotovakschool te Boxtel en sindsdien heb ik mij gespecialiseerd in trouwreportages en studio reportages. Thuis heb ik een complete studio tot mijn beschikking en vanaf 2012 oefen ik mijn beroep als fotograaf.

Lees Alle informatie over fotograaf Peter uit Wijchen
Boek Peter uit Wijchen
chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor technische en analytische redenen en voor marketingdoeleinden. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.