Loading...
Ipad Portrait

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Fotograaf Peter uit Wijchen


Fotograaf Peter

0 review

Ik wil graag mijn ervaring en kennis aanwenden om samen met jullie iets moois te maken Je gaat trouwen en je wilt een mooie betaalbare reportage Je wilt een mooie portretopname Je hebt een bijzondere dag en wilt daar een mooie reportage van

Als we een mooie shoot gedaan hebben waarbij een band ontstaat tussen mij en degenen die ik fotografeer . Ik wordt nog gelukkiger als ik daarna de foto's zie en ze bewerk dan denk ik vaak dat hebben we toch maar weer mooi gedaan . En helemaal blij ben ik natuurlijk als mijn klanten tevreden zijn en dit voortzeggen.

De liefde voor fotografie heb ik van mijn vader meegekregen en zodoende ben ik al vanaf mijn 16de aan het fotograferen .  Ik ben begonnen met een zwart wit doka en heb me later omgeschoold in de digitale fotografie zodat de doka is vervangen door de pc.  Mijn oorspronkelijke hobby was natuurfotograaf , veel opnames heb ik gemaakt tijdens mijn tweede hobby het wandelen . Zo heb ik in Nederland het Pieterpad gelopen en in Spanje diverse camino's veel foto's hiervan zijn te zien op mijn Magix album website. Mijn opleiding tot vakfotograaf heb ik gedaan aan de fotovakschool te Boxtel en sindsdien heb ik mij gespecialiseerd in trouwreportages en studio reportages. Thuis heb ik een complete studio tot mijn beschikking en vanaf 2012 oefen ik mijn beroep als fotograaf.

Fotograaf Peter doet:Bruidsfotografie

0 review

Een trouwreportage vereist geduld , zorgvuldigheid , oplettendheid en vakmanschap. Op een trouwdag gebeurt veel er is vaak tijdsdruk er is spanning maar vooral is het een leuke dag. 

Voor mij valt het uiteen in 2 delen: De bruidsreportage ( weddingshoot ) en de reportage van wat er de dag gebeurt zoals natuurlijik de trouwceremonie.

Het leukste en meest uitdagende voor mij is de weddingshoot. De kunst is om in een korte tijd het bruidspaar op zijn gemak te stellen en mooie opnames te maken.  Ik heb geleerd dat het omgaan met de mensen erg belangrijk is . Ik geef in ruime mate aanwijzingen af en toe vergezeld met een grapje . Het ene paar is spontaan het andere heeft er meer moeite mee daarom neem ik ook minimaal een uur de tijd om deze shoot te kunnen doen. En zoals met alles hoe vaker ik een shoot uitvoer hoe beter het gaat.

Kortom het is een enerverende dag maar het is altijd leuk en op het einde van de dag heb ik altijd honderden mooie foto's

Fotoshoots op locatie of thuis


660

560

460

360

Fotoshoot al voor: €360

Ervaring: 7 jaar Gemiddelde levertijd: 7 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


660

560

460

360


Portretfotografie

0 review

Om mooie portret opnames te maken heb ik een studio tot mijn beschikking. Ik beschik over een aantal instelbare lampen , achtergronden , reflectieschermen etc. Het doel van deze reportage is het model mooi neer te zetten waarbij verlichting en compostitie van groot belang is. Voor een dergelijke reportage nemen we ruim de tijd.

Ook fotografeer ik op locatie zowel binnen als buiten dan neem ik mijn draagbare flitsinstallatie mee.

Daarnaast maak ik veel portretten tijdens mijn wandelingen zoals de camino en zeker de Nijmeegse vierdaagse en dit levert leuke foto's op.

Fotoshoots op locatie of thuis


75

50

Fotoshoots in de studio


75

50

Fotoshoot al voor: €50

Ervaring: 7 jaar Gemiddelde levertijd: 7 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


75

50

Fotoshoots in de studio


75

50


Fotoreportage

0 review

Onder het maken van een fotoreportage versta ik het maken van opnames van een groep mensen dit kan zowel in mijn studio als op locatie.

Ik probeer diverse situaties en opstellingen uit en indien gewenst kan ik mbv photoshop allerlei bewerkingen en truckages doen zie voorbeelden met bierkratje.

Ook maak ik op locatie groepsfoto's van grotere groepen.

Fotoshoots op locatie of thuis


199

99

Fotoshoot al voor: €99

Ervaring: 7 jaar Gemiddelde levertijd: 7 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


199

99

1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1475+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.