Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Vincent

Fotograaf Vincent Schiphorst

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Vincent doet

Portretfotografie

Over Vincent

Ik ben pas zelf tevreden als het eindresultaat, na soms uren voorbereiding en samen met de klant werken op lokatie, mijn beeldscherm vult en er relatief weinig qua nabewerking nodig is. Het echte WOW-GEVOEL dus. Tijdens de shoot kan het soms zo zijn dat daar allemaal geen tijd voor is. Of tijd voor genomen wordt om de beelden al een blik te gunnen. Tijd is soms geld, en men wil vaak alles in een razend tempo gedaan hebben. Jammer is dat soms. Maar aan de andere kant legt het de lat keer op keer hoger. Met goed materiaal en kennis op elke willekeurige lokatie thuis komen met 'goed' materiaal. Als dat allemaal klopt weet ik zeker dat de klant een zelfde WOW-GEVOEL heeft als de beelden uiteindelijk onder ogen krijgt. Daar doe je het tenslotte voor! Een afwisseling in diverse opdrachten, en het liefst op lokatie en niet in een kille of kale studio met witte achtergrond. Laat mij dan er op uit trekken het land in opzoek naar de juiste lokaties. Gemak dient de mens en dat geldt zeker voor mijn klanten. Ik maak het ze gemakkelijk door zelf te kiezen waar, wanneer en hoe er gewerkt gaat worden. Flexibel als ik ben sta ik met mijn materiaal daar waar jij het wenst... "Fotografie en digitale beeldbewerking zijn voor mij een paspoort geworden naar creatieve vrijheid." En daar is dan ook alles mee gezegd. Je kan binnen de fotografie en beeldbewerking zo veel mogelijk maken. Van een eenvoudig naturel portret tot het maken van complexe manipulaties. Alles kan...geen grenzen. Naast fotografie ben ik mij ook gaan bezigheoden met film. Een raakvlak met fotografie natuurlijk. En deze twee verweef ik graag met elkaar.

16 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Vincent

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Vincent

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Vincent gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.