Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Michelle

Fotograaf Michelle Peeters

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Michelle doet

Bedrijfsfotografie

Over Michelle

Ik hou ervan om iets moois te creëren, iets waar ik mensen gelukkig mee maak. Iets dat de tijd stilzet en mooie momenten voor altijd vastlegt. Ik denk al mijn hele leven in plaatjes en ik heb bij opdrachten altijd al snel het gewenste plaatje of idee in mijn hoofd. Het allerleukste vind ik het nog om zelf een project te verzinnen en uit te werken. Iets wat ik vaak voor ouderen in verzorgingstehuizen gedaan heb. Succesvol, creatief en nuttig zijn, mensen blij te maken met iets dat ik zelf gecreëerd heb. Verder vind ik het contact met mensen (en vooral kinderen en/of huisdieren) erg leuk. En tot slot word ik altijd blij als ik weer iets geleerd heb. Je kunnen blijven ontwikkelen geeft mij een enorm geluksgevoel. Ik fotografeer al vanaf mijn zesde, toen kreeg ik van mijn ouders mijn eerste fototoestelletje (met plastic lensje en blauw knopje). Ik werd er altijd al door gefascineerd dat je mooie momenten (die eigenlijk altijd tijdelijk zijn en die je vaak niet kunt terughalen) kunt vereeuwigen zodat je er altijd naar kunt blijven kijken. Eigenlijk een soort pauze-knop van het leven! Omdat ik een enorm brede interesse heb en veel passies (sport, natuur, wildlife, mensen, mooie gebouwen, reizen, etc.) heb ik me nooit willen specialiseren. Ik en dan ook van alle markten thuis en kan me blijven ontwikkelen waardoor de verveling niet snel zal toeslaan!

16 jaar ervaring

Fotostudio in Wamel

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Michelle

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Michelle

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Michelle gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.