Loading...
Saskia

Fotograaf Saskia van Oversteeg

1 review

Over Saskia


Fotograferen is voor mij erg inspirerend. Steeds weer anders. Inspringen op wie of wat er voor de camera komt. Daarbij gebruikmakend van de situatie ter plekke. Emotie, sfeer en oog voor detail zijn woorden die bij mijn foto's passen.  

Als ik aan het fotograferen ben, ben ik helemaal in mijn element. Het blijft bijzonder dat allerlei verschillende mensen die ik mag fotograferen zich zo open stellen. Zij voelen zich fijn voor mijn camera en dat voelt als een compliment!Helemaal gelukkig ben ik als het licht en de omgeving kloppen. Echt een heerlijk gevoel als je dan op de ontspanknop drukt en je weet 'Dit is hem!'.

Mijn inspiratie komt overal vandaan. Als ik om me heen kijk zie ik allerlei beelden waar ik iets mee wil doen. Ook de dingen die ik meemaak gebruik ik in mijn werk.De dingen die ik zie en meemaak wil ik graag zo verbeelden dat anderen er ook van kunnen genieten.

Saskia heeft 25 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 5 dagen

Foto's


Saskia doet


Zwangerschapsfotografie


Kinderfotografie


Bruidsfotografie


Familiefotografie


Fotoreportage


Bedrijfsfotografie


Reviews


S

Review van Soraya

Fotoreportage

Een super fotoshoot, het was professioneel en tegelijkertijd heel ontspannen.

Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.