Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Len

Fotograaf Len Land

18 reviews
Direct te boeken op Happix

Len doet

Bedrijfsfotografie

Over Len

Mijn drijfveer? Mensen gelukkig maken met het vastleggen van een moment. Een foto die je voor de rest van je leven gaat koesteren. Of dat nu een foto van jezelf is of het hele gezin, de kinderen, een trouwerij of het zondag-ochtend ontbijt. Ik ben er graag bij. Ik observeer, ik kijk... en voor je het weet "KLIK"! Je staat er op. Deze momenten maken jouw leven bijzonder. En voor je het weet zijn ze weer voorbij. Een kijkje nemen in het leven van een ander. Want dat lukt soms als fotograaf. Dan krijg je een glimp mee van iemand anders zijn leven. Iets wat voor jou heel normaal is, is voor mij bijzonder. Daarom fotografeer ik het. En dan zie je ineens iets op de foto staan wat typisch jou is! Ik ben opgeleid tot documantair portret fotograaf. Dat houd in dat ik mensen voor een langere periode volg. In mijn vrije tijd steek ik veel energie hier in. Ik ga op pad en volg iemand zijn leven. Samen maken we vanalles mee en voor je het weet ontstaat er een verhaal. Een documantaire. Zo volg ik inmiddels al 5 jaar een tiener. Toen ze 12 was ben ik haar gaan portretteren. Inmiddels uitgegroeid tot een heuze jonge dame wordt het verhaal steeds completer.

7 jaar ervaring

Fotostudio in Vreeland

Levert gemiddeld binnen 4 dagen

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Len heeft 18 reviews

Boek je fotoshoot bij Len

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Len

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Len gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.