Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Wietze

Fotograaf Wietze Wiegersma

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Wietze doet

Dierenfotograaf

Over Wietze

Wanneer ik er op uit ga met een bepaald plan/doel van te voren waar van ik foto's zou willen maken. Dit kan uit een opdracht komen al dan vanuit mij zelf. Wanneer deze fotos zijn gemaakt en ik ze op mijn site zet al dan aan de opdrachtgever laat zien om dan te zien hoe te vreden en onder de indruk mensen zijn van de foto's die gemaakt zijn. Mijn drijfveer is om dat beeld vast te leggen welke de schoonheid van natuur en mens vastlegd. Mij maakt het gelukkig om dat specifieke beeld vast te leggen, op natuurlijke wijze, waarbij de compositie, belichting en beweging wordt vastgelegd op de foto. Dit zodat de foto zelf een verhaal verteld. Het maakt mij gelukkig om met mijn fotografie in het moment te zijn en om van dat bijzondere moment herinneringen te maken. Daarom kom ik graag als fotograaf bij mensen thuis tijdens bijzondere gelegenheden. Dit zodat zij kunnen genieten van deze bijzondere gelegenheden en ik de herinneringen vastleg. Ik ben begonnen met fotografie als hobbie tijdens het duiken in 2010. In 2012 heb ik mijn eerste systeem camera gekocht en heb voornamelijk tijdens vakanties en weekenden foto's gemaakt. In 2015 heb ik de camera vervangen voor een nieuwe versie en ben ik steeds meer gaan fotograveren. Vanuit mijn vrienden kring en familie kwam telkens het signaal hoe mooi en indrukwekkend mijn foto's zijn en of ik dit niet zou willen delen met de wereld. Ik ben een autodidact fotograaf. Ik leer aan de hand van doen, onlinecursussen en tips en advies van andere fotograven. Met mijn fotografie wil ik een zo natuurlijk mogelijk beeld neerzetten van wat er op dat moment afspeeld. Ik bewerkt de foto's dan ook niet en snij ze ook niet bij. Mijn visie hier achter is dat wanneer de foto zelf niet mooi genoeg is er eerder voor een andere belichting en compositie gekozen dient te worden dan dit bij te werken met fotoshop. Daarnaast snij ik niet de foto bij omdat dit een persoonlijke mening is hoe dit de foto verbeterd en wellicht de klant er anders overdenkt dan ik.

3 jaar ervaring

Fotostudio in Vorden

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Wietze

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Wietze

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Wietze gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.