Loading...
Dagmara

Fotograaf Dagmara Dominicus

Over Dagmara


Ik streef ernaar niks te moeten, mijzelf te zijn en mijzelf te kunnen blijven. Daardoor ben ik mij bewust van mijn omgeving en mijn geliefden. Door mijzelf te blijven, blijf ik ontwikkelen en leren. Mijn fotografie maakt dat ik gelukkig word van wat ik doe: mensen vastleggen zoals ze zijn, in hun omgeving en met geliefden. Dat samen maakt mij een gelukkig mens :)

Heerlijk ongedwongen, genieten van de buitenlucht, vastleggen wat ik zie en lekker spelen met mijn gezin. Het zijn de kleine dingen die 't 'm doen :)

Foto's kunnen emoties zo geweldig weergeven. Het plezier van een kind, het geluk van een aanstaande moeder, de liefde bij een (pas getrouwd) koppel, maar ook de zorgen en het verdriet bij moeilijke situaties, overal zie je de emotie. En die emotie en liefde vastleggen doe ik graag. Het is een van de mooiste vormen van liefde die er is!

Dagmara heeft 7 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag

Foto's


Dagmara doet


Zwangerschapsfotografie


Bruidsfotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.