Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Ruud

Fotograaf Ruud Mooi

1 review
Beschikbaar op aanvraag

Ruud doet

Boudoir fotoshoot

Over Ruud

Ik fotografeer vooral mensen. De foto's moeten meer laten zien dan een gezicht of een persoon. Als je dat wil kun je net zo goed pasfoto's laten maken. Nee, ik wil doordringen tot de kern van de persoon die voor me zit. Ik wil weten wie je bent en dát wil ik laten zien. Het is heerlijk om samen naar dat einddoel te werken. Dat doel moet iets bijzonders zijn. Van gewoon is er al genoeg. Ik ben AFIAP ("artist"-distinction bij de wereldbond FIAP) en HFb (Honorair Fotograaf Fotobond) Het doel is bereikt wanneer iedereen, fotograaf én model, tevreden en trots naar de foto's kijkt. Een aantal van mijn werken is inmiddels met prijzen bekroond en tentoongesteld (ook internationaal). Waardering van collega's. Voor mij een bevestiging dat ik goed op weg ben. Inmiddels hebben werken van mij in 14 verschillende landen over de hele wereld aan de wand gehangen. Daar ben ik ongelofelijk trots op. Maar dat is niet het belangrijkste. Het belangrijkste is een tevreden klant. Fotografie geeft mij de mogelijkheid om op een creatieve wijze een emotie vast te leggen. Ik maak geen simpele vastlegging. Ik kan mij dan ook helemaal verliezen in het nabewerken van foto's, het manipuleren van kleuren en vormen totdat het beeld jou precies vertelt wat ik je wil zeggen. Dat maakt fotografie voor mij tot een uiterst expressieve kunstvorm en ook tot iets zeer persoonlijks. Fotograferen doe je met je brein, de camera is daarbij niet meer dan een hulpmiddel. Wie zich dat niet realiseert is in mijn ogen geen fotograaf, maar iemand met een camera. Dat is heel wat anders.

3 jaar ervaring

Fotostudio in Venlo

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Ruud heeft 1 review

Boek je fotoshoot bij Ruud

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Ruud

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Ruud gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.