Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Ruud

Fotograaf Ruud Mooi

0 reviews

Over Ruud

Ik fotografeer vooral mensen. Het is heerlijk om samen naar een einddoel te werken. Dat doel moet altijd iets bijzonders zijn. Van gewoon is er al genoeg. Het doel is bereikt wanneer iedereen, fotograaf én model, tevreden en trots naar de foto's kijkt. Een aantal van mijn werken is inmiddels met prijzen bekroond en tentoongesteld (ook internationaal). Waardering van collega's. Voor mij een bevestiging dat ik goed op weg ben. Inmiddels hebben werken van mij in 14 verschillende landen over de hele wereld aan de wand gehangen. Daar ben ik ongelofelijk trots op. Maar dat is niet het belangrijkste. Het belangrijkste is een tevreden klant. Fotografie geeft mij de mogelijkheid om op een creatieve wijze een emotie vast te leggen. Ik maak geen simpele vastlegging. Ik kan mij dan ook helemaal verliezen in het nabewerken van foto's, het manipuleren van kleuren en vormen totdat het beeld jou vertelt wat ik je wil zeggen. Dat maakt fotografie voor mij een uiterst expressieve kunstvorm en ook tot iets zeer persoonlijks.

3 jaar ervaring

Ruud doet

Model fotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Ruud

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Ruud

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Ruud

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Ruud gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Ruud bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.