Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Chantal

Fotograaf Chantal Nab

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Chantal doet

Trouwfotografie

Over Chantal

Als kind dwaalde ik al door de fotoalbums van mijn familie en als puber legde ik alle avonturen met mijn vriendinnen vast met een wegwerpcameraatje. Toen dus de beroepskeuze moest worden gemaakt, trok de opleiding voor fotografie enorm! Tijdens mijn opleiding waren natuurlijk al mijn vrienden en familieleden "de klos" om als model te figureren voor alle schoolopdrachten. Na mijn opleiding heb ik 5 jaar werkervaring opgedaan bij een fotostudio in Veenendaal. Sinds augustus 2013 heb ik de stap genomen om als zelfstandig fotograaf te gaan werken. Vanuit mijn fotostudio aan huis, reis ik door heel Nederland (en graag nog verder) voor al mijn opdrachten. Van foto's maken word ik altijd weer enthousiast. Elke stijl heeft zijn leuke kanten. Het persoonlijke contact en de uitdaging om spontane, ongedwongen foto's te maken in de portretfotografie. Het vastleggen van de intieme sfeer van een bruiloft tot in haar kleinste details. Mooie interieurs tot hun recht laten komen vereist weer een andere combinatie van inzichten. Ik volg graag workshops in verschillende soorten fotografie om inspiratie en nieuwe kennis op te doen. Mijn Pinterest-verslaving is trouwens ook een onmisbare bron op dit gebied. Doing what you like is freedom, liking what you do is happiness!

8 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Chantal

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Chantal

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Chantal gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.