Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Ilse

Fotograaf Ilse Soek-Hofman

0 reviews

Over Ilse

Iedere dag kan weer een feestje worden. Ik word blij van contact met mensen, bekend of onbekend. Een dag is voor mij een geslaagde dag als ik leuke mensen heb gesproken of om mijn heen heb gehad, mensen op een spontane en mooie manier vast heb kunnen leggen en thuis weer lekker kunnen knuffelen met mijn man en baby dochter. Ik fotografeer het liefst mensen, tijdens zwangerschap, newborns, families of bruiloften. Bijzondere momenten vastleggen blijft favoriet! De shoot moet zo leuk en ontspannen mogelijk zijn zodat er veel spontane foto's gemaakt kunnen worden.

9 jaar ervaring

Ilse doet

Newborn shoot

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Ilse

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Ilse

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Ilse

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Ilse gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Ilse horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.