Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Gijs

Fotograaf Gijs Mooren

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Gijs doet

Portretfotografie

Over Gijs

Blije gezichten, niet alleen tijdens de shoot maar ook erna. De klant heeft van te voren altijd verwachtingen en het is aan mij om deze kloppend te maken. Tevreden klanten en verdere goede ontwikkeling. Ik leer iedere dag iets bij en wil dolgraag nieuwe dingen proberen. Door vallen en weer op te staan blijf je groeien, mijn droom is om uiteindelijk rond te kunnen komen van mijn eigen media-bedrijf. Ik hoop daarom ook dat ik via Happix sneller ontdekt wordt en mijn kwaliteiten sneller tot zijn recht komen. Niet alleen fotografie, heel de media vindt ik een bijzonder vak. Video's maak ik ook, dus op dat gebied ben ik ook inzetbaar. De media is bijzonder, omdat ze er verhalen mee kunnen vertellen vanuit hun standpunt. Fotografen kunnen een zaal dat maar half gevuld is, vanuit de juiste hoek fotograferen waardoor de zaal wel vol lijkt. Kijk eens hoeveel er gephotoshopt wordt bij modellen magazines. de baas hierachter wil de magazine-kopers zijn schoonheidsidalen laten zien, terwijl ze er in het echt niet zo uit zien.

9 jaar ervaring

Fotostudio in Valkenswaard

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Gijs

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Gijs

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Gijs gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.