Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Wiebke

Fotograaf Wiebke Wilting

0 reviews

Wiebke doet

Portretfotografie

Over Wiebke

Ik laat het liefst mensen in hun kracht zien op een foto. Mensen bij wie ik even in hun leven mag meekijken vind ik boeiend, tijdens een fotoshoot leef ik even met ze mee. Soms is dat een hele dag, soms is het een praatje van hooguit 10 minuten, mijn doel is ze een beetje te leren kennen en ze te fotograferen zoals ze zijn. Licht, een mooie locatie en een goede omgeving helpen daar mee. Als dat lukt, krijg ik daar enorm veel energie van. Al ben ik nooit 100% tevreden, ik vind het wel heel belangrijk dat de persoon in kwestie en de opdrachtgever 100% tevreden is. Ik ben een pleaser wat dat betreft, maar om die tevredenheid te bereiken trek ik graag mijn eigen plan. Met een fotoreportage is mijn doel in een paar beelden het verhaal en de context daarvan te vangen. Die fractie van een seconde weten te pakken waarin dat lukt is waanzinnig, daar streef ik naar. Dat maakt me gelukkig. Ik word gelukkig van onderweg zijn, naar plekken te gaan waar ik nog nooit ben geweest, nieuwe mensen leren kennen, een fotoshoot of reportage waarin alles samenvalt en goed uitpakt, het licht, de locatie, de omgeving en het onderwerp. Ook word ik gelukkig van zonnig weer, de lente en de zomer, zwemmen in de zee, goede port, een film of boek die je echt raakt. Ik ben het gelukkigst op drukke dagen. Van mijn gezin en mijn hond word ik ook heel gelukkig. En van tevreden opdrachtgevers. Mooie muziek ook, en mijn vrienden Fotografie ligt heel dicht bij jezelf, het is mijn manier van hoe ik de wereld zie. Foto's zijn zo veel: een visuele herinnering, een verhaal, een emotie, een statement. In feite bedenk ik het concept en bedien de camera, de rest is er gewoon. En toch creeer je iets nieuws, van iets dat er al is. Dat vind ik gaaf. Wat betreft mijn hobbies: daar heb ik weinig tijd voor :-)

14 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Wiebke

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Wiebke

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Wiebke gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.