Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Ruben

Fotograaf Ruben Philipse

0 reviews

Ruben doet

Feest foto

Over Ruben

Fotografie is al bijna 10 jaar mijn grootste passie. Toen ik een aantal jaar geleden besloot om het roer om te gooien en 100% voor fotografie te gaan, ben ik elke dag bezig met wat ik het leukst vind. Ik vind het ontzettend belangrijk om elke dag weer te groeien in mijn vak en te leren van anderen. Fotografie is een prachtig vak waarin je nooit bent uitgeleerd. Ik vind het geweldig om opdrachtgevers boven hun verwachting blij te maken met de foto's die ik oplever. Dit geeft me altijd weer energie en motivatie om door te gaan. Wat mij gelukkig maakt? Dat ik van mijn grootste passie mijn werk heb kunnen maken! De veelzijdigheid en afwisseling maakt fotografie voor mij bijzonder. Als fotograaf is letterlijk geen dag hetzelfde. Zo kan ik op donderdagmiddag fotograferen op een bedrijfsevenement en de volgende dag foto's maken op een festival. Daarnaast vind ik het het heel uniek dat ik volledig mijn eigen creativiteit kan loslaten in het vak.

5 jaar ervaring

Fotostudio in Utrecht

Levert gemiddeld binnen 1 dag

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Ruben

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Ruben

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Ruben gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.