Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Jennifer

Fotograaf Jennifer Hendriks

3 reviews

Jennifer doet

Bedrijfsfotografie

Over Jennifer

Ik houdt ervan om onder de mensen te zijn en contact met mensen te hebben en dat kan perfect met fotografie. Ik ben altijd opzoek naar een nieuwe uitdaging en vind het belangrijk om de klant tevreden te stellen. Als de klant tevreden is dan heb ik pas mijn voldoening. Ik doe fotografie met volle passie en beleef er elke keer weer enorm veel plezier aan. Ik vind het belangrijk dat je bij elke herinnering mooie foto's heb, zodat je altijd iets hebt om na terug te kijken. Het maakt mij gelukkig als ik zie hoe blij mensen worden van de beelden die je hebt gemaakt, jij maakt hun herinnering en die moet perfect zijn. Ik zoek altijd in de moeilijkste omstandigheden het perfecte plaatje en ben enorm trots als ik thuis kom en mijn foto's op groot scherm zie Ik kan er enorm mij ei in kwijt, en vind het bijzonder dat ik een deel kan bijdragen als de herinnering van anderen. Ik houd enorm van sport en sportfotografie is dus ook wat ik vaak doe. Daarnaast houd ik enorm van afwisseling vandaar dat ik breed inzetbaar ben in diverse takken van fotografie. Ik wil mij continu verbeteren en hou enorm van dingen leren

6 jaar ervaring

Fotostudio in Utrecht

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Jennifer heeft 3 reviews

Boek je fotoshoot bij Jennifer

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Jennifer

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Jennifer gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.