Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Max

Fotograaf Max Kooijmans

1 review

Over Max

Mijn enthiousiasme voor fotografie is begonnen bij het fotograferen van atletiek. Na jaren zelf fanatiek de 400m gelopen te hebben gooiden blessures roet in het eten, waarna ik steeds vaker de camera meenam naar de baan. Vervolgens stak ik steeds meer tijd in de fotografie en zag ik dat er zoveel te leren is en zoveel mogelijkheden zijn. Mijn drijfveer is meer te fotograferen en steeds meer te leren, om vervolgens weer steeds betere foto's te maken! Wat mij gelukkig maakt is feedback van mensen over mijn fotografie, de blijdschap als zij een foto van zichzelf van een belangrijk sportevenement mooi vinden, of wanneer zij mooi geportretterd zijn. Dit betekend dat niet alleen ik plezier heb ik in mijn werk, maar ook mijn klanten. Fotografie is een bijzonder vak omdat het een herinnering vast kan leggen, maar ook zoveel kanten heeft. Een foto kan een portret zijn van een dierbare tot het belangrijke moment dat een sporter die Nederlands Kampioen wordt. Alle momenten kunnen meerdere kanten hebben en elke fotograaf heeft zo zijn eigen manier van het vastleggen hiervan, zelfs daarna kan een foto door elk persoon nog anders bekeken worden. Het doet mij plezier om er voor te gaan om een prachtige foto te maken.

5 jaar ervaring

Max doet

Sportfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Max heeft 1 review

Boek je fotoshoot bij Max

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Max

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Max

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Max gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Max horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.