Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Max

Fotograaf Max Kooijmans

1 review
Beschikbaar op aanvraag

Max doet

Sportfotografie

Over Max

Mijn enthiousiasme voor fotografie is begonnen bij het fotograferen van atletiek. Na jaren zelf fanatiek de 400m gelopen te hebben gooiden blessures roet in het eten, waarna ik steeds vaker de camera meenam naar de baan. Vervolgens stak ik steeds meer tijd in de fotografie en zag ik dat er zoveel te leren is en zoveel mogelijkheden zijn. Mijn drijfveer is meer te fotograferen en steeds meer te leren, om vervolgens weer steeds betere foto's te maken! Wat mij gelukkig maakt is feedback van mensen over mijn fotografie, de blijdschap als zij een foto van zichzelf van een belangrijk sportevenement mooi vinden, of wanneer zij mooi geportretterd zijn. Dit betekend dat niet alleen ik plezier heb ik in mijn werk, maar ook mijn klanten. Fotografie is een bijzonder vak omdat het een herinnering vast kan leggen, maar ook zoveel kanten heeft. Een foto kan een portret zijn van een dierbare tot het belangrijke moment dat een sporter die Nederlands Kampioen wordt. Alle momenten kunnen meerdere kanten hebben en elke fotograaf heeft zo zijn eigen manier van het vastleggen hiervan, zelfs daarna kan een foto door elk persoon nog anders bekeken worden. Het doet mij plezier om er voor te gaan om een prachtige foto te maken.

5 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Max heeft 1 review

Boek je fotoshoot bij Max

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Max

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Max gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.