Loading...
Max

Fotograaf Max Kooijmans

1 review

Over Max


Mijn enthiousiasme voor fotografie is begonnen bij het fotograferen van atletiek. Na jaren zelf fanatiek de 400m gelopen te hebben gooiden blessures roet in het eten, waarna ik steeds vaker de camera meenam naar de baan. Vervolgens stak ik steeds meer tijd in de fotografie en zag ik dat er zoveel te leren is en zoveel mogelijkheden zijn. Mijn drijfveer is meer te fotograferen en steeds meer te leren, om vervolgens weer steeds betere foto's te maken!

Wat mij gelukkig maakt is feedback van mensen over mijn fotografie, de blijdschap als zij een foto van zichzelf van een belangrijk sportevenement mooi vinden, of wanneer zij mooi geportretterd zijn. Dit betekend dat niet alleen ik plezier heb ik in mijn werk, maar ook mijn klanten.

Fotografie is een bijzonder vak omdat het een herinnering vast kan leggen, maar ook zoveel kanten heeft. Een foto kan een portret zijn van een dierbare tot het belangrijke moment dat een sporter die Nederlands Kampioen wordt. Alle momenten kunnen meerdere kanten hebben en elke fotograaf heeft zo zijn eigen manier van het vastleggen hiervan, zelfs daarna kan een foto door elk persoon nog anders bekeken worden. Het doet mij plezier om er voor te gaan om een prachtige foto te maken.

Max heeft 5 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag

Foto's


Max doet


Sportfotografie


Reviews


B

Review van Barry

Sportfotografie

Max is een prettige jongen en ik ben blij met de foto's

Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.