Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Joël

Fotograaf Joël Vegt

0 reviews

Over Joël

Ik vind het geweldig om nieuwe beelden te maken. Werelden te scheppen, fantasieën in beeld te brengen. Als kind tekende ik veel maar vond ik mezelf nooit goed genoeg om mijn fantasieën echt geloofwaardig te kunnen verbeelden. Tot ik fotobewerking ontdekte, waarmee ik de werkelijkheid kon gebruiken als materiaal in mijn creaties. Ik leef voor het maken van creatieve uitingen. Ik wil mensen laten genieten van wat ik verzin en mijn kijk op de wereld. Ik ben op mijn zolderkamer begonnen met het maken van fotobewerkingen. Met de digitale camera van mijn vader ben ik zelf foto's gaan maken om te bewerken. Maar meestal werkte ik met foto's van het internet. Toen ik eenmaal zelf ben begonnen met mensen fotograferen merkte ik hoe leuk het menselijk contact is tijdens een fotoshoot. Ik bouw even een relatie op met de mensen op de foto, waarbij ik ze vaak help om hun angst voor de camera te overwinnen. Er is nog zoveel te ontdekken in fotografie. Ik vind het geweldige uitdagingen om steeds complexere fotobewerkingen te maken die vooraf helemaal uitgepland moeten worden. Om de beste combinaties te vinden van foto's van een eigen fotoshoot, foto's van internet en toegevoegd teken/schilderwerk. Naast fotografie ben ik ontwerper van spellen en interactief theater. Daarmee kan ik mensen nog meer meenemen in mijn creaties en ze laten meedoen.

8 jaar ervaring

Fotostudio in Utrecht

Joël doet

Kinderfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Joël

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Joël

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Joël

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Joël gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Joël horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.