Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Silvan

Fotograaf Silvan Stoet

11 reviews
Direct te boeken op Happix

Silvan doet

Model fotografie

Ieder mens is uniek. Jij ook! Mijn grootste uitdaging is om van jou de 'mooiste foto ooit' te maken! Eentje waar je nog jaren met plezier naar kijkt. De techniek van fotograferen kan iedereen leren, maar het juiste gevoel creëren om daarna dé perfecte foto te kunnen maken, dat lukt niet iedereen. Ik ga die uitdaging graag met jou aan. We stoppen pas als die ene, perfecte foto gemaakt is. Als je niet op commando een 'gemaakte' lach wilt opzetten, dan zit je bij mij goed! Of het nu gaat om een professionele zakelijke foto of een casual portret voor bijvoorbeeld je social media profiel, bij ons ben je aan het juiste adres. Silvan weet precies hoe hij jou op je best kan vastleggen. Hij zorgt voor de ideale belichting, achtergrond en pose, waardoor jij straks een prachtig exemplaar hebt om te delen met de wereld. Wil jij graag een portretfoto die het beste in jou naar boven haalt? Boek dan een afspraak Je kunt van heel veel dingen blij worden in het leven. Dat zit hem vaak in de kleinste dingen. Zo word ik al blij van bruine M&M's. De kans is aanwezig dat je ze op onze shoot ook tegen komt... Maar er zijn zoveel dingen waar je gelukkig van kan worden, zoals de eerste lente bries, het moment dat je gewekt wordt door het gefluit van vogels. Maar als we samen dat ene moment vastleggen, waarin jouw mooiste/stoerste/grappigste/gevoeligste kant naar voren komt, dan pas ben ik echt gelukkig! ;) Een moment vastleggen is iets speciaals. Het zegt veel over jou, als persoon. Mensen oordelen binnen drie seconden bij het zien van een foto. Mijn doel is om te zorgen dat men binnen die drie seconden een positief gevoel krijgt bij het zien van uw foto. Naast fotografie ben ik ook gek op muziek. Niet alleen luisteren, maar ook spelen! Zo probeer ik steeds beter te worden in saxofoon spelen, maar ik drum ook en speel wat piano en gitaar. Ook tijdens je shoot zet ik jouw favoriete muziek op, als je dat wilt. Dat is niet alleen gezellig, maar hierdoor maken we samen nóg betere foto's. Van welke muziek word jij blij van?

12 jaar ervaring

Fotostudio in Utrecht

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Silvan heeft 11 reviews

Boek je fotoshoot bij Silvan

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Silvan

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Silvan gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.