Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Frouke

Fotograaf Frouke Ringenoldus

0 reviews

Over Frouke

Ik hou van mensen in de breedste zin des woords. Door me in te leven in de geportreteerde en op een ontspannen manier met de mensen te communiceren komt er een puur en eerlijk beeld tot stand. Hetgeen mij in de fotografie zo aantrekt is de combinatie van techniek, creativiteit en het contact met mensen. Om mijn technische kennis te optimaliseren heb ik de Fotovakschool gedaan en ben ik gediplomeerd Vakfotograaf. Naast het maken van fotoreportages en portretten geef ik ook verschillende workshops, zoals:Praktische basis fotografieSmartphone fotografieEerste hulp bij LightroomKinderfeestjes met smartphone fotografieWil je meer informatie neem dan contact op. Ik wordt heel blij van de fotografie en van reizen, hoe mooi is het om deze twee passies te combineren. Sinds ik vakfotograaf ben ik alleen m'n hobby kwijt want dat is m'n beroep geworden, hoe mooi is het om van je hobby je beroep te maken. Fotografie is voor mij heel speciaal omdat ik aan de ene kant heerlijk met mensen aan de slag kan en aan de andere kant er lekker in m'n eentje op uit kan trekken of achter de computer bezig te zijn met mij beelden. Altijd ben ik bezig met van alles te verzinnen, of het nou om een concept gaat voor een fotoshoot of het ontwerpen van een huisstijl, overal kan ik m'n creatieve ei in kwijt.

6 jaar ervaring

Fotostudio in Utrecht

Frouke doet

Portretfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Frouke

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Frouke

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Frouke

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Frouke gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Frouke horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.