Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Anna

Fotograaf Anna Schouten

0 reviews

Anna doet

Portretfotografie

Over Anna

Ik wil jouw verhaal vertellen. Al toen ik klein was, wist ik het: ik wil later verteller worden. Ik leerde mezelf schrijven in groep 2, en schreef in groep 3 schriften vol vertellingen. En voor mij werkt dat vertellen niet alleen via tekst, maar ook via beeld. Toen ik in 2009 mijn eerste spiegelreflexcamera had, was ik verkocht. Er volgden veel zelfportretten, en ook al mijn vrienden moesten eraan geloven om voor mijn camera te staan. Ik vind het heel bijzonder om mensen vast te mogen leggen - op een vrolijke, kwetsbare en pure manier - om zo aan de buitenwereld meer over hen te kunnen vertellen. Er zijn zoveel mooie verhalen te vertellen in deze wereld - en zo ook die van jou. Ik zie het mooie in de kleinste dingen, ga gedetailleerd en verhalend te werk, heb een grote interesse in de mensen en dingen om me heen, ben creatief en het liefst in de weer met lifestyle projecten. Door creatief in de weer te zijn, word ik echt gelukkig. Een vorm van het creatief zijn, is het vastleggen van jou op een zo persoonlijke manier. Het liefst in een omgeving die voor jou vertrouwd is: je thuis, een plek waar je graag komt, een stad die je graag bezoekt of een natuurgebied waar je je hart kunt luchten. Daar kun jij helemaal jezelf zijn, en maken we de mooiste foto's - die helemaal passen bij jou. En dat is waar ik energie uit haal: het vertellen van jouw echte verhaal. Het vangen van die ene blik, het klikken op het knopje als jij die voor de lens staat dat misschien net niet verwacht - het doet mijn hart sneller kloppen. Het liefst loop ik de hele dag rond met een camera in mijn hand, om alle speciale momenten te kunnen vangen. En daar zijn er zoveel van! Van groot tot klein. Met mijn oog voor detail sla ik geen van deze momenten over, zelfs de kleinste glimlach en het subtielste liefdevolle gebaar leg ik vast. Om jou vervolgens foto's aan te kunnen leveren die een lach op je gezicht tevoorschijn toveren. Foto's die prachtige herinneringen vormen, voor de rest van jou leven - is dat niet bijzonder?

7 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Anna

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Anna

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Anna gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.