Loading...
Marjon

Fotograaf Marjon Wijdeven

Over Marjon


Ik vind het erg fijn om voor mensen een blijvende herinnering van belangrijke gebeurtenissen te maken. Het moment vast te leggen. Om erbij te mogen zijn en een sfeer te creeren dat mensen zich ook op hun kwetsbaarst of mooist laten fotograferen.

Ik word er gelukkig van als mensen happy zijn met het resultaat en zij een warm gevoel krijgen bij de foto. Dat ze mooi terug kunnen kijken op hun bruiloft, verloving, zwangerschap, vriendschap, vakantie, huisdier, evenementen, feestjes of wat dan ook belangrijk is in hun leven. Het kunnen natuurlijk ook minder fijne gebeurtenissen zijn waar iemand graag foto's van wil hebben.

Foto's zijn zo veel zeggend. Als ik iemand een iets bijzonders wil geven dan doe ik dat ook vaak met foto's, collages, een herinnering aan een mooie dag samen of een speciale gelegenheid. Beelden roepen net als muziek emoties op en dat vind ik mooi. Zo kom ik echt met mensen in contact.

Marjon heeft 15 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag | Heeft een fotostudio in Uden

Foto's


Marjon doet


Familiefotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.