Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Hans

Fotograaf Hans Anneveldt

1 review

Over Hans

Als fotograaf heb ik het geluk om mijn passie te kunnen uitoefenen door het vastleggen van mooie momenten tijdens concerten, evenementen en feesten. Ik kan me geen betere baan voorstellen dan de mijne, waarbij ik mijn creativiteit kan gebruiken om de beste beelden vast te leggen en mensen kan helpen om herinneringen te bewaren die voor altijd gekoesterd kunnen worden. Mijn specialiteit is het fotograferen bij concerten. Ik hou van de uitdaging om de sfeer en emoties van het publiek en de artiesten vast te leggen en te laten zien hoe ze samenkomen om te genieten van de muziek. Elke foto die ik neem, vertelt een verhaal en brengt de energie van de gelegenheid over. Vooral de positieve reacties op mijn foto werk. maakt niet uit in welke vorm of onderwerp. Als fotograaf is het belangrijk om je te richten op wat je het liefste doet, en ik ben dankbaar dat ik dit kan doen door het vastleggen van mooie momenten. Ik hoop dat ik nog vele jaren deze passie kan blijven uitoefenen en de herinneringen van mijn klanten voor altijd kan vastleggen.

10 jaar ervaring

Hans doet

Feest foto's

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Hans heeft 1 review

Boek je fotoshoot bij Hans

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Hans

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Hans

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Hans gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Hans bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.