Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Hans

Fotograaf Hans Anneveldt

1 review
Direct te boeken op Happix

Hans doet

Feest foto

Over Hans

Als fotograaf heb ik het geluk om mijn passie te kunnen uitoefenen door het vastleggen van mooie momenten tijdens concerten, evenementen en feesten. Ik kan me geen betere baan voorstellen dan de mijne, waarbij ik mijn creativiteit kan gebruiken om de beste beelden vast te leggen en mensen kan helpen om herinneringen te bewaren die voor altijd gekoesterd kunnen worden. Mijn specialiteit is het fotograferen bij concerten. Ik hou van de uitdaging om de sfeer en emoties van het publiek en de artiesten vast te leggen en te laten zien hoe ze samenkomen om te genieten van de muziek. Elke foto die ik neem, vertelt een verhaal en brengt de energie van de gelegenheid over. Het zien van mensen die genieten van mijn foto's brengt me veel geluk. Het betekent dat mijn werk emoties en betekenis overbrengt, en dat ik erin geslaagd ben om momenten vast te leggen die hen raken. Het feit dat mijn foto's vreugde, herinneringen en connecties kunnen oproepen, vervult me met trots en voldoening. Het is een bevestiging van mijn vermogen om verhalen te vertellen en emoties te delen via mijn fotografie, en dat geeft me een diep gevoel van vervulling. Daarnaast is mijn vrouw en kinderen ook een grote reden tot geluk. Fotografie is voor mij een bijzonder vak omdat het de kracht heeft om de wereld vast te leggen zoals ik die zie en ervaar. Het stelt me in staat om momenten, emoties en schoonheid te vangen en te delen met anderen. Het is een kunstvorm die me in staat stelt om verhalen te vertellen zonder woorden, om gevoelens uit te drukken zonder directe communicatie. Elke foto die ik maak is een unieke creatie, een uitdrukking van mijn persoonlijke kijk op de wereld. Het vereist zowel technische vaardigheden als creatieve inzichten om de juiste compositie, belichting en sfeer vast te leggen. Deze combinatie van techniek en kunst maakt het vak zo uitdagend en bevredigend. Bovendien is fotografie een voortdurende reis van ontdekking en groei. Er zijn altijd nieuwe technieken om te leren, nieuwe onderwerpen om te verkennen en nieuwe manieren om mijn visie tot uiting te brengen. Dit constante streven naar verbetering houdt me gemotiveerd en gepassioneerd. Maar bovenal is fotografie bijzonder omdat he

10 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Hans heeft 1 review

Boek je fotoshoot bij Hans

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Hans

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Hans gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.