Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Lisan

Fotograaf Lisan Geerts

0 reviews

Over Lisan

Ik hou ervan om bezig te zijn met verschillende dieren, en ik zie ook bij elk dier de uitdaging om deze zo mooi mogelijk op de foto te krijgen. Ook de band tussen mens en dier is voor mij heel belangrijk dat je deze terug krijgt te zien in de foto. Ik word gelukkig als mensen hun dier terug zien op de foto zoals die is. Dan weet ik dat mijn taak geslaagd is. Al mijn hele leven lang ben ik bezig met dieren fotograferen. Mijn honden, hamster of konijnen moesten er allemaal aan geloven. Ook als ik naar de manege ging nam ik vaak mijn camera mee om de paarden vast te leggen. Inmiddels ben ik een stuk ouder en ben ik er achter gekomen hoe belangrijk een mooi portret en een blijvende herringering van je dier kan zijn.

5 jaar ervaring

Lisan doet

Dierenfotograaf

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Lisan

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Lisan

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Lisan

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Lisan gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Lisan horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.