Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Ymke

Fotograaf Ymke Frijters

0 reviews

Over Ymke

Blije mensen en mooie momenten. Simple as that. Wanneer ik een compliment krijg van een klant, kan mijn dag niet meer stuk. Ik heb het voorrecht om een inkijkje te krijgen in de mooiste momenten van iemands leven. Dat is zó speciaal! Ik kan ook helemaal opleven als ik dé foto heb gemaakt waar ik kippenvel van krijg. Ik focus naast het grote plaatje het liefst op details. Een stiekeme blik, oprechte lach of grappig tafereel: ik leef ervoor! Dat ik van het grootste cliché waarheid heb gemaakt: mijn hobby is mijn werk! Een moment duurt vaak maar even. Foto's zijn de manier om die momenten te vereeuwigen, en dat vind ik iets magisch! Met één foto kun je duizenden verhalen vertellen. Je kunt iets afbeelden zoals het is. Maar pak je net even een andere hoek, dan is het verhaal weer compleet anders. Als ik mijn camera in mijn handen heb, ben ik eventjes van de wereld. Fotografie blijft me verrassen en boeien, daarom doe ik het ook zo graag. Ik vind het enorm bijzonder om de mooiste momenten in het leven van mijn klanten vast te leggen, en ze vervolgens blij te maken met een eeuwige herinnering.

8 jaar ervaring

Ymke doet

Bruidsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Ymke

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Ymke

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Ymke

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Ymke gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Ymke bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.