Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Ymke

Fotograaf Ymke Frijters

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Ymke doet

Fotoshoot gezin

Award winnende foto's vol humor en emotie! Jullie fantastische trouwdag, de eerste momenten met je kindje, die gezellige familiedag waar je oma zo stond te stralen. Dat gevoel vergeet je nooit meer! Daarom is het extra belangrijk om momenten vast te leggen zoals ze zijn. Zonder opsmuk maar puur, echt en uniek. Het belangrijkste van de foto's die ik maak is dat jij je op je gemak voelt. Geen geforceerde poses, gewoon jezelf zijn. Vrolijk, spontaan, empatisch en groot fan van mensen die het leven niet te serieus nemen. Ik vind het nog elke keer één groot feest om de liefde en alles wat daarbij hoort vast te leggen. Fotografie is voor mij zoveel meer dan mooie plaatjes. Het vertelt jullie verhaal, met al jullie lievelingsmensen om je heen. Ik kan niet wachten om jullie verhaal te vertellen in beelden die je een leven lang bij blijven! Stiekeme blikken, aanrakingen, tranen, grapjes; mijn voelsprieten draaien overuren tijdens een bruiloft of fotoshoot. Wanneer jullie foto's terugkijken en dat wauw-gevoel helemaal terugkrijgen: daar ga ik voor als fotograaf! Die ene dag waar alles samen kwam; jullie families, verschillende vriendengroepen uit alle fases van je leven, alle generaties bij elkaar... Die herinneringen wil je voor altijd bewaren. Als trouwfotograaf ben ik dan ook niet alleen fotograaf op jullie dag, maar ook daggast. Ik sta immers de hele dag dicht bij jullie. Daar merk je overigens weinig van; ik ga zo onopvallend mogelijk te werk, maar weet juist daarmee de momenten te vangen die ertoe doen.

8 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Ymke

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Ymke

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Ymke gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.