Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Geert

Fotograaf Geert van van Erven

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Geert doet

Sportfotografie

Over Geert

Mijn drijfveer is om voor de klant een reportage te maken en telkens de bevestiging te krijgen dat klanten verrast blijven van het eindresultaat. Als ik het uiteindelijke plaatje zie en zelf er keer op keer naar kan kijken, dan word ik daar erg blij van. Ook al weet ik dat ik soms de lat wel eens te hoog leg. Dan wijs ik zelf foto's af die bij nader inzien echt wel goed zijn. Maar die kwaliteit blijf ik aanhouden. Dat heeft mij uiteindelijk het succes gebracht. Fotografie voelt voor mij nog steeds als een uit de hand gelopen hobby. Ik moet mijn creativiteit kwijt. Fotograferen is voor mij een must moet ik eerlijk bekennen. Mijn kick haal ik uit het eindresultaat. Het afwerken, opmaken, bewerken. Dat krijg je natuurlijk alleen als de foto goed is genomen. Daarom weet ik bij het fotograferen al vaak hoe ik de foto wil afwerken. Het afleveren van alleen losse digitale bestanden is voor mij werk. Het opleveren van een volledig afgewerkte reportage is voor mij de ultieme drive die zorgen dat dit voor mij nog altijd het mooiste vak is dat er is.

29 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Geert

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Geert

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Geert gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.