Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Björn

Fotograaf Björn Massuger

0 reviews

Björn doet

Portretfotografie

Over Björn

Gedreven door passie… Ik geloof in de kracht van beeld en werk daarin dan ook met bezieling. Het gaat om de beleving, daarom laat ik me niet alleen leiden door hoe dingen eruit zien, maar vooral door hoe ze voelen. Mijn dag begint altijd met een heerlijke kop goede koffie. Ik heb een zwak voor roze koeken, kringloopwinkels en kan ontzettend genieten van mooie natuur. Mijn muzieksmaak is enorm breed, maar Blues, soul en jazz-funk zijn wel mijn favorieten. (en als een kind van de 80's natuurlijk meebléren met 'foute' hits. Dansen op muziek doe ik ook graag en dan liefst op latin vibes met salsa en bachata. Ik raakte gepassioneerd over fotografie toen ik in 1999 mijn eerste (analoge) spiegelreflexcamera kocht. Ik begon met het fotograferen van concerten die ik bezocht, o.a. van de destijds opkomende Tilburgse band: Krezip, waarvan ik nog steeds groot fan ben. De dynamiek van een live concert en het opgaan van de bandleden in hun performance, bleken, gecombineerd met de lichtshows, een succesformule voor energieke foto s, waarop ik veel goede respons kreeg. Dit motiveerde mij ook in het dagelijks leven mijn camera overal met me mee te dragen en de groeiende liefde voor fotografie was geboren!

7 jaar ervaring

Fotostudio in Tilburg

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Björn

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Björn

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Björn gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.