Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Lisenka

Fotograaf Lisenka van Veenendaal

1 review

Over Lisenka

Officieel sinds 2017 fotograaf, maar officieus al vele jaren langer. Mijn hele leven ben ik al met fotografie bezig. de laatste jaren meer en meer. Sinds 2019 ook werkzaam als schoolfotograaf. Daarnaast maak ik met heel veel liefde en plezier foto's van mensen. Families, kinderen, geliefden, zwangerschappen, babies en ook trouwerijen leg ik met liefde vast. Ik word het gelukkigst als ik fotografeer. Als ik mijn camera in handen heb, vergeet ik vaak de tijd. Daarnaast word ik gelukkig van mijn gezin. Ik ben sinds 2008 getrouwd en mama van twee. Een geweldige jongeman uit 2010 en een krachtige dame uit 2013. Ik hou niet van stilzitten en dingen die hetzelfde zijn. Mensen fotograveren is elke keer weer anders. Zelfs de honderden kinderen die ik tijdens mijn schoolfotografie werkzaamheden voor de lens heb, zijn elke keer weer anders. Babies en kleine kinderen zijn altijd weer een verse uitdaging. En ik ga eigenlijk nooit een uitdaging uit de weg. Ik sta open om vanalles te proberen. Zoals Pippi Langkous ooit zei; "Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan".

4 jaar ervaring

Fotostudio in Tiel

Lisenka doet

Groepsfoto's en familiefotoshoot

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Lisenka heeft 1 review

Boek je fotoshoot bij Lisenka

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Lisenka

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Lisenka

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Lisenka gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Lisenka bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.