Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Lisenka

Fotograaf Lisenka van Veenendaal

1 review
Direct te boeken op Happix

Lisenka doet

Bedrijfsfotografie

Over Lisenka

Familie en kinder fotograaf word je niet zomaar. Daarvoor maak ik al jaren met veel liefde en plezier foto's van kinderen en gezinnen. Ervaring, een berg geduld en een beetje gek doen levert altijd de mooiste foto's op. In mijn gezellige fotostudio of op een mooie buitenlocatie maken we de meest ontspannen foto's. En als u wilt, laat ik deze foto's ook voor u afdrukken! Mijn naam is Lisenka, ik ben getrouwd met de liefste en moeder van twee kanjers. Al mijn hele leven ben ik bezig met fotografie, maar sinds ik een studie fotografie heb afgerond is mijn liefde voor foto’s nog vele malen groter geworden "Ik word gelukkig van foto's maken. Gelukkig mag ik foto's maken!" Ik word het gelukkigst als ik fotografeer. Als ik mijn camera in handen heb, vergeet ik vaak de tijd. Daarnaast word ik gelukkig van mijn gezin. Ik ben sinds 2008 getrouwd en mama van twee. Een geweldige jongeman uit 2010 en een krachtige dame uit 2013. Ik hou niet van stilzitten en dingen die hetzelfde zijn. Mensen fotograveren is elke keer weer anders. Zelfs de honderden kinderen die ik tijdens mijn schoolfotografie werkzaamheden voor de lens heb, zijn elke keer weer anders. Babies en kleine kinderen zijn altijd weer een verse uitdaging. En ik ga eigenlijk nooit een uitdaging uit de weg. Ik sta open om vanalles te proberen. Zoals Pippi Langkous ooit zei; "Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan".

4 jaar ervaring

Fotostudio in Tiel

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Lisenka heeft 1 review

Boek je fotoshoot bij Lisenka

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Lisenka

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Lisenka gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.