Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Robert

Fotograaf Robert van Ingen

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Robert doet

Trouwfotografie

Over Robert

Mensen raken door het fotograferen van de juiste momenten, dat geeft mij enorme voldoening. Vol enthousiasme geef ik alles wat ik in mij heb om samen met jullie spetterende fotografie te creëren. Mijn fotografie wordt geleid door mijn gevoel en ondersteund door mijn expertise. Hoofd én hart. Daar sta ik voor. Voelen dat mensen geraakt zijn door de speciale momenten die ik voor ze heb vastgelegd. Ook kleine dingen zoals een kind aan het lachen maken, één van onze poezen op schoot hebben of lekker een momentje genieten van de zon, dat soort dingen maken mij gelukkig! Als creatieve duizendpoot ben ik afgestudeerd als grafisch vormgever (handig bij het maken van trouwboeken) en fotograaf. Tijdens mijn studie bij De Fotoacademie Amsterdam kwam ik erachter dat mijn hart ligt in de documentaire fotografie, oftewel verhalen vertellen. Zo doe ik dat voornamelijk als bruidsfotograaf. Na 2 jaar fotograferen tijdens mijn studie was ik eindelijk klaar om mijn vrije werk samen te brengen in een boek. Het boek gaat over mijn zusje en daarmee indirect ook over mij. -Close' delen met de wereld was erg spannend. Gelukkig heeft mijn doorzettingsvermogen zijn vruchten afgeworpen. In 2017 ben ik geselecteerd voor New Dutch Photography Talent en staat mijn werk nu ook in -New Photo'.

7 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Robert

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Robert

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Robert gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.