Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Gerda

Fotograaf Gerda Wesselius

0 reviews

Gerda doet

Fotoreportage

Over Gerda

Afscheid nemen van iemand die je dierbaar is, is een verdrietig gebeuren. Veel gaat er dan aan je voorbij terwijl er veel betekenisvolle momenten zijn. Momenten die ook later troost geven. Het zijn beelden met verhalen. Beelden waarmee met liefde en warmte terug kan worden gezien. Dat maakt de herinneringen zo kostbaar. Die wil je niet missen. Het maakt me gelukkig wanneer nabestaanden aangeven heel blij te zijn met de foto's van de uitvaart. Dat de beelden hen ontroeren en tegelijkertijd kracht geven. Een reportage van een uitvaart is nog niet zo gebruikelijk. Soms zijn er aanwezigen wat terughoudend hierin. Maar elke keer mag ik horen dat ze me nauwelijks hebben opgemerkt en heel dankbaar zijn met de beelden. Fotograferen van mensen is heel mooi want mensen zijn mooi. Het is waardevol en geeft me veel voldoening om momenten te vangen die 'spreken'. Die mensen op een waardige manier in hun kracht en authenticiteit laten zien.

5 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Gerda

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Gerda

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Gerda gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.