Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van José Eleonore

Fotograaf José Eleonore Kliphuis

0 reviews

José Eleonore doet

Fotoshoot gezin

Over José Eleonore

Wat is mijn drijfveer? Jeetje! Daar moest ik even over nadenken... Ik wil vooral graag mensen raken met authentieke portretten. Ik wil emotionele, pure foto's maken, die een kijkje geven in iemands ziel. Met mijn foto's wil ik herkenning oproepen en mensen bewust maken van de connectie die we allemaal met elkaar hebben. Laten zien dat we meer met elkaar verbonden zijn dan we vaak denken. Tijdens een fotoshoot ben ik vooral benieuwd naar wie je echt bent. Ik zorg voor een veilige positieve sfeer en neem de tijd. Zo ontstaan de mooiste portretten! Ik word heel gelukkig van momenten waarop alles samenvalt. Echte mensen, creativiteit, verbinding, mooi licht... Als we samen in een creatieve flow komen waardoor het eindresultaat uitstijgt boven wat we van tevoren hadden bedacht. Oh en ook van wandelen met onze hond in het bos, mooi gefilterd zonlicht, lieve mensen om me heen en een plantaardige latte macchiato. :-) Fotografie is bijzonder voor mij omdat het een bewuste keus was om meer creativiteit in mijn leven te brengen. En daarnaast is het een soort ultieme mindfulness. Helemaal aanwezig zijn in het moment, met als bonus een mooie herinnering voor later. ;-)

5 jaar ervaring

Fotostudio in Soest

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij José Eleonore

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van José Eleonore

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist José Eleonore gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.