Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Elise

Fotograaf Elise Bergsma

0 reviews

Over Elise

Mijn drijfveer binnen de fotografie is voornamelijk dat ik het zo ontzettend leuk vind, ik kan gewoon niet meer stoppen. Daarnaast wil ik altijd nieuwe dingen proberen, en dat doe ik dus ook. Zo ben ik nooit uitgeleerd. Wat maakt mij gelukkig? Mensen laten zien hoe bijzonder ze zijn. Een magisch verhaal zien waar anderen een 'gewone' plek zien. Ik word blij van gezellige fotoshoots, niks stijf en afstandelijk maar gewoon een leuke tijd hebben samen. Met bijkomend ook nog eens fantastische foto's! Fotografie is voor mij zo ontzettend leuk omdat je de wereld op je eigen manier kunt laten zien. Je kunt echt je eigen stempel drukken op wat je doet. Verder ben ik een echte knutsel fan en maak ik ook graag zelf props voor fotoshoots. Ook wandel ik graag in de natuur (met mijn camera)

9 jaar ervaring

Fotostudio in Sluiskil

Elise doet

Portretfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Elise

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Elise

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Elise

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Elise gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Elise horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.