Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Alexandra

Fotograaf Alexandra Solleveld

15 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Alexandra doet

Bedrijfsfotografie

Het vastleggen van de mooiste momenten uit iemands leven doe ik met veel plezier. Elke keer weer is dit onwijs leuk en bijzonder! Of dit nu gaat om een bruiloft, een newborn, zwangerschapsshoot, een feest, een huisdier, een groepsfoto, een fotoshoot op locatie of studio, bedrijfsfotografie of zelfs een uitvaart, dit maakt allemaal niet uit. Juist de afwisseling maakt het leuk! Al deze momenten heeft voor de klant 1 ding gemeen, het is een mooi en bijzonder moment dat vastgelegd moet worden. Ik ben elke keer weer dankbaar dat ik hierbij mag zijn! Ik neem graag de tijd voor de juiste foto, zodat u met een mooi plaatje thuiskomt. Het is onwijs fijn om allerlei mooie herinneringen te zien en vast te leggen. Het blijft geweldig om bij al die bijzondere momenten te zijn en dat dit ook nog lang bekeken zal worden door de klant. De diversiteit van fotografie maakt het allemaal ook erg leuk! Foto's van de geboorte, een liefde, een trouwerij, noem maar op. Met plezier doe ik dit werk, met plezier lever ik het af en dan die tevreden klant. De tevreden klant, daar doe ik het uiteindelijk voor! Zelf heb ik 7 jaar lang in de kinderopvang gewerkt, een leuk vak, maar de fotografie bleef kriebelen. Nadat ik als leidster en administratief medewerker heb gewerkt, heb ik een switch gemaakt naar de fotografie. Als kind was ik altijd al creatief en plakte allerlei foto's van bijzondere momenten in. Later deed ik dit in de digitale boeken. Ik vond het geweldig om deze momenten terug te zien. Het is onwijs gaaf dat ik nu zowel de sociale, administratieve en creatieve werkzaamheden in dit vak kwijt kan. Dat maakt fotografie zo leuk!

6 jaar ervaring

Fotostudio in Schiedam

Levert gemiddeld binnen 5 dagen

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Alexandra heeft 15 reviews

Boek je fotoshoot bij Alexandra

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.