Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Ilse

Fotograaf Ilse Zomerman

4 reviews

Over Ilse

Mijn drijfveer is dat gene wat meerdere fotografen zouden moeten of hebben, het maken van het perfecte juiste plaatje dat je voor altijd naar het moment kan kijken en kan denken, wauw! Dat mensen zich op de foto herkennen zoals ze zijn. Niet geposeerd en een nep lachje, maar heerlijk spontaan met een vrolijke noot! Fotografie is voor mij bijzonder, omdat ik al hele lang tijd geïnteresseerd ben in het maken van het perfecte plaatje. Het begon altijd met vakantie kiekjes, gebouwen en steden. Maar al gauw kwam ik er achter dat ik mensen en dieren fantastisch vind. Mensen op de gevoelige plaat vast leggen, precies zoals degene is. Heerlijk is dat toch? Ook ben ik grafisch ontwerper en heb ik veel oog voor kleur, design en brein vol creatieve ideeen. En elke fotoshoot worden deze dingen weer erbij 'gepakt' om lekker foto's te maken waar iedereen, ik als fotograaf, jij als 'model' en degene die de foto zien even worden meegezogen in het moment. Ja, een herinnering voor het leven creëren, foto's blijven altijd!

11 jaar ervaring

Ilse doet

Bruidsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Ilse heeft 4 reviews

Boek je fotoshoot bij Ilse

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Ilse

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Ilse

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Ilse gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Ilse bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.